Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Olympic Games 2004: Σε διαλυμένες και παρατημένες εγκαταστάσεις κατασπαταλήθηκαν τα λεφτά των Ελλήνων

Olympic Games 2004: Σε διαλυμένες και παρατημένες εγκαταστάσεις κατασπαταλήθηκαν τα λεφτά των Ελλήνων

Πριν 14 χρόνια αυτές τις ημέρες του Αυγούστου η Ελλάδα ζούσε στον πυρετό των Olympic Games του 2004, μια διοργάνωση από την οποία έφαγαν πολλοί και κανείς δεν τιμωρήθηκε.

Μια αθλητική διοργάνωση που έστρεψε προσωρινά τα παγκόσμια φώτα της δημοσιότητας στην Χώρα μας, αλλά αποτέλεσε μια από τις βασικές αιτίες της χρεοκοπίας και έναν από τους λόγους που μια γενιά ολόκληρη στην κυριολεξία “χαντακώθηκε” και αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο Εξωτερικό.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε υπερσύγχρονες και πανάκριβες εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση της Αθήνας και 14 χρόνια μετά έχουν καταντήσει ερείπια για να μας θυμίζουν πού πήγαν τα κλεμμένα...

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η εικόνα της εγκατάλειψης και και ενός ανάλγητου κράτους που το μόνο που ξέρει είναι η μίζα και η ρεμούλα και τον λογαριασμό από το φαγοπότι να τον αφήνει στον Λαό!

Διαβάστε επίσης: 12 χρόνια παραμένει κλειστός ο Φάκελος του σκανδάλου των “Olympic Games” 2004 – Ιδού οι υπεύθυνοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olympic-games-2004-se-dialumenes-kai-parathmenes-egkatastaseis-kataspatalht#ixzz5OHtJmrkz

Exit mobile version