Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κι άλλο περιστατικό με πυροβολισμούς τούρκων στο Αιγαίο – Το είχε συγκαλύψει η κυβέρνηση των προσκυνημένων

Κι άλλο περιστατικό με πυροβολισμούς τούρκων στο Αιγαίο - Το είχε συγκαλύψει η κυβέρνηση των προσκυνημένων

Ένα ακόμα επεισόδιο στο Αιγαίο, μεταξύ ψαράδων, το οποίο μάλιστα, προηγήθηκε του περιστατικού με τους πυροβολισμούς στα ανοιχτά της Λέρου, αποκάλυψε o Πρόεδρος των γρι- γρι Καβάλας Γιάννης Μανιός.

«Είχαμε ένα περιστατικό δυτικά της Σαμοθράκης προς τη Λήμνο, δύο μέρες πριν από το περιστατικό της Λέρου. Μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά, έπεσαν και πυροβολισμοί. Ο Έλληνας πήγαινε μπροστά με τη μηχανότρατα, ήθελε να περάσει ο Τούρκος, ακολούθησε το φραστικό επεισόδιο και μετά ο Τούρκος τράβηξε όπλο και έριξε τρεις πυροβολισμούς και μια ριπή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί δεν έχει γίνει γνωστό το περιστατικό, απάντησε: «Το Λιμεναρχείο είναι ενήμερο. Ο συνάδελφός μου ενημέρωσε αμέσως. Η απάντηση που έλαβε ήταν να μην δώσει έκταση στο θέμα».

Πράγματι, ο Έλληνας ψαράς δεν έδωσε… έκταση ύστερα από εντολή των τσιπροκαμμένων και το περιστατικό αποσιωπήθηκε πλήρως προς δόξαν του Τσίπρα και του ελικοπτεράτου Καμμένου, μέχρι που ήρθε το δεύτερο περιστατικό της Λέρου και έσπασε την «ομερτά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ki-allo-peristatiko-me-purobolismous-tourkwn-sto-aigaio-to-eiche-sugkalupse#ixzz5ONCxpFYb

Exit mobile version