Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανική εφημερίδα: Η Ελλάδα κάθεται σε μια κοινωνική ωρολογιακή βόμβα

Γερμανική εφημερίδα: Η Ελλάδα κάθεται σε μια κοινωνική ωρολογιακή βόμβα

Μεγάλο θράσος έχουν οι ξένες εφημερίδες να τολμάνε να… «μαυρίζουν» (που έλεγε κι ο Πολάκης για τους νεκρούς στο Μάτι) την εικόνα της «καθαρής εξόδου από τα Μνημόνια». Λίγο ακόμα και θα τους πει “Go Back” ο Τσίπρας.

Έτσι και η γερμανική Hamburger Abendblatt, η οποία σημειώνει ότι «η γραμμή λιτότητας που επέβαλαν οι κυβερνήσεις στην Αθήνα κατ’ εντολή των πιστωτών οδήγησε τους Έλληνες στη βαθύτερη και πλέον παρατεταμένη ύφεση που έζησε ποτέ ευρωπαϊκό κράτος εν καιρώ ειρήνης».

Ακολούθως παρατίθενται δεκάδες παραδείγματα λόγων για τους οποίους η Ελλάδα δεν θα έπρεπε επ’ ουδενί λόγο να γιορτάζει, αλλά να προβληματίζεται όπως το brain drain, το δημογραφικό, η παντελής αναξιοπιστία του ελληνικού κράτους και άλλα.

Ένα από τα κύρια ήταν το παρακάτω, που δείχνει ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα βρίσκονται ενώπιον ενός Γολγοθά και σίγουρα όχι σε κατάσταση για να γιορτάζει: « Από τα 1,7 εκ. των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, ο ένας στους τρεις απασχολείται μερικώς για 394 ευρώ το μήνα. Κι αυτοί οι μερικώς απασχολούμενοι δεν έχουν καμιά ελπίδα να βγάλουν σύνταξη. Στην Ελλάδα υπάρχει μια κοινωνική ωρολογιακή βόμβα».

Τσάμπα τα λέει η γερμανική εφημερίδα καθώς οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα μονάχα μην ανέβει η Χρυσή Αυγή ανησυχούνε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/germanikh-efhmerida-h-ellada-kathetai-se-mia-koinwnikh-wrologiakh-bomba#ixzz5ORC5IT8D

Exit mobile version