Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απόλυτη πολιτική υποκρισία: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει γι’ αυτούς που υψώνουν την Ελληνική Σημαία

Η απόλυτη πολιτική υποκρισία: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει γι’ αυτούς που υψώνουν την Ελληνική Σημαία

Μέσα στον απόλυτο πολιτικό του κατήφορο ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πιαστεί από το οτιδήποτε, προκειμένου να κερδίσει το χαμένο για πάντα γι’ αυτόν πολιτικό έδαφος. Έτσι οι “σύντροφοι” έφτασαν στο σημείο να πλειοδοτούν σε πανηγυρισμούς  για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και τα μετάλλειά τους.

Ξεχνούν φαίνεται ότι τα “δικά” τους παιδιά είναι αυτά που καίνε την Ελληνική Σημαία κάθε Σαββατοκύριακο στα Εξάρχεια, αλλά εδώ και πολλές δεκαετίες σε όλες τις “αντιφασιστικές” εκδηλώσεις τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να τρελάνουν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο λαό, αφού αυτοί που φανερά και απροκάλυπτα προστατεύουν αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία, τώρα παριστάνουν τους περιχαρείς γι’ αυτούς που υψώνουν ψηλά την Ελληνική Σημαία!

Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην πολιτική του απελπισία κάνει πράγματα ακατανόητα που δεν έχουν αρχή και τέλος… Πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό θα εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό για μία ακόμη φορά!

Μάταιος κόπος. Έχουν τελειώσει και δεν το έχουν πάρει ακόμη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apoluth-politikh-upokrisia-otan-o-suriza-panhgurizei-gi-autous-pou-upswno#ixzz5ORmMNhs6

Exit mobile version