Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία από την ΕΛ.ΑΣ: Παρατήσαμε το Φιλοπάππου στο έλεος αλλοδαπών εγκληματιών

Κυνική ομολογία από την ΕΛ.ΑΣ: Παρατήσαμε το Φιλοπάππου στο έλεος αλλοδαπών εγκληματιών

Κατόπιν της τραγωδίας με την δολοφονία του νεαρού φοιτητή από συμμορία αλλοδαπών μετέβη σήμερα στου Φιλοπάππου η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 25χρονος βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο αναπληρωτής ΓΑΔΑ, ο διοικητής Ασφάλειας Αττικής, αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ.

Από την ΕΛ.ΑΣ. ουσιαστικά παραδέχονται πως το σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή δεν ήταν αποτελεσματικό. Υπενθυμίζεται πως το Ειδικό Σχέδιο Αστυνόμευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που είχε καταρτιστεί την άνοιξη για την προστασία των περιοχών με μεγάλη τουριστική κίνηση (όπως Φιλοπάππου, Ακρόπολη και Ιστορικό Κέντρο), φαίνεται πως δεν είχε αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ καταστηματάρχες και κάτοικοι αυτών των περιοχών αναφέρουν ότι έχει ατονήσει η ένστολη παρουσία και αστυνόμευση της περιοχής.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. μόνο επιτυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό προβλέπεται:

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν οι ιθύνοντες είχαν απαντήσει τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Χρυσής Αυγής και είχαν ακούσει τις συνεχείς προειδοποιήσεις για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-el.as.-paradechontai-thn-apotuchia-tou-schediou-astunomeushs-stou-filo#ixzz5OTMXbcwO

Exit mobile version