Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Το ΠΡΟ.ΠΟ παραδέχθηκε σήμερα πως το σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στον λόφο του Φιλοπάππου και στις πέριξ περιοχές είναι ελλιπές. Αποφάσισαν να αυξήσουν τις περιπολίες κατά δυο ολόκληρες ώρες, δηλαδή αντί να τελειώνουν στις 23.00 θα τελειώνουν στις 1.00. Μετά την πρώτη πρωινή σύμφωνα με το ΠΡΟ.ΠΟ και την ΕΛ.ΑΣ. οι εγκληματίες πάνε για ύπνο και δεν υπάρχει ανάγκη αστυνόμευσης. Θεωρούν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς και παίζουν με τις λέξεις. Αντί να τραβήξουν όλους τους αστυνομικούς από την φύλαξη των “επισήμων” και των “μεγαλοκαρχαριών” (που έχουν την οικονομική δυνατότητα να φυλούν τα σπίτια και τις περιουσίες τους με ιδιωτικές υπηρεσίες φύλαξης) μας κάνουν την χάρη και βάζουν εξτραδάκι δυό ώρες περιπολίας. Πόσοι πολίτες ακόμα πρέπει να δολοφονηθούν από τους στυγνούς εγκληματίες που μας έχουν φορτώσει με το έτσι θέλω οι ΜΚΟ και οι λοιποί “ανθρωπιστές” για να καταλάβουν οι πουλημένοι πολιτικοί ότι η αστυνομία πρέπει να φυλάει τον λαό και όχι την εκάστοτε έλιτ; Χρυσή Αυγή που τους χρειάζεται…

Νεκτάριος

Η απόλυτη πολιτική υποκρισία: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει γι’ αυτούς που υψώνουν την Ελληνική Σημαία

Συμφωνώ απολύτως με το άρθρο σας με τίτλο: “ΟΧΙ στην φιέστα των ραγιάδων” και σας συγχαίρω για την τόλμη σας να πάτε κόντρα στο ρεύμα των προσκυνημένων. Οι Έλληνες έπεσαν στα 4 εμπρός στον Ερντογάν, γιατί συνέβη το αυτονόητο. Είναι άξιοι της τύχης τους και ανάξιοι της ελευθερίας που με τόσο αίμα τους έδωσαν οι πρόγονοί τους.

Λ. Χ.

Το ίδρυμα Σόρος κατεβάζει ρολά στην Ουγγαρία: Θα μεταφέρουν τις αντεθνικές δραστηριότητές τους στην χώρα της Μέρκελ

Η Ελλάδα βρίσκεται προ μεγάλης κοινωνικής έκρηξης και η κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες είναι η βαθύτερη ύφεση που έχει υποστεί κράτος εν καιρώ ειρήνης. Αυτά τα έγραψαν Γερμανοί δημοσιογράφοι, γιατί οι “Έλληνες” δημοσιογράφοι θα πανηγυρίσουν την έξοδο από τα μνημόνια σε λίγες μέρες. Ζούμε μια οικονομική κατοχή, κόσμος αυτοκτονεί, μαγαζιά και επιχειρήσεις χρεοκοπούν καθημερινά, οι φόροι αυξάνονται, οι νέες συντάξεις δεν πληρώνονται εδώ και δυο χρόνια, οι συνθήκες εργασίας γίνονται όλο και πιο άθλιες και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τους “πρόσφυγες” να ζουν πλουσιοπάροχα και δωρεάν. Δωρεάν μηνιαίο εισιτήριο στα ΜΜΜ, δωρεάν παιδεία και περίθαλψη, δωρεάν διαμονή και σίτιση, επίδομα τετρακοσίων ευρώ το άτομο χωρίς να δουλεύουν πουθενα. Έχουμε γίνει σκλάβοι μέσα στην ίδια μας την χώρα και δεν κάνει κανείς τίποτα γι’ αυτό. Ο Θεός να τους φυλάξει όταν εξαντληθεί η υπομονή μας. Μέχρι τότε, Χρυσή Αυγή οριστικά και αμετάκλητα.

Νίκη Κ.

Δύο χιλιάδες λαθρομετανάστες θα είναι η… πρώτη δόση που θα μας στείλει η Μέρκελ

Έχουν φύγει από την Ελλάδα 400.000 νέοι Έλληνες προς χώρες τις Ευρώπης. Έχει ξεκληριστεί μια ολόκληρη γενιά. Το Ελληνικό κράτος τους σπούδασε και επένδυσε σε αυτούς για να πάνε να εργαστούν σε ξένες αγορές και να προσθέσουν αξία σε αλλοδαπές οικονομίες την ώρα που η Ελληνική φυτοζωεί και προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή με τεχνητά μέσα. Έγκλημα κανονικό. Οι κοντόφθαλμοι και αδούλευτοι πολιτικοί τσεπώνουν τον μισθουλάκο τους και δεν βάζουν ούτε ένα λιθαράκι για να πατήσει στα πόδια της τούτη η ταλαιπωρημένη χώρα. Για να βρεθούν οι ένοχοι και να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες για αυτή την κατάντια και την χρεοκοπία είναι πυρηνική φυσική γι’ αυτούς. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι “αμόρφωτοι” της Χρυσής Αυγής που θα βάλουν τάξη στο χάος που δημιούργησαν οι παραμορφωμένοι του Χάρβαρντ. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν θέλουμε την Ελλάδα ζωντανή και βιώσιμη.

Μ.Τ.

To… τιμημένο ΚΚΕ και ο “πράκτορας” Πλουμπίδης που τελικά έγινε… “ήρωας”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-augoustou-2018#ixzz5OTTOhiSY

Exit mobile version