Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδοσία, ντροπή και ξεφτίλα: Η Εθνική Ελλάδος έπαιξε μπάσκετ με την “Μακεδονία”

Προδοσία, ντροπή και ξεφτίλα: Η Εθνική Ελλάδος έπαιξε μπάσκετ με την “Μακεδονία”

Όσο και αν προσπαθεί ο “ζητωπατριώτης” Καμμένος να πείσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ότι θα μπλοκάρει την συμφωνία των Πρεσπών, η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι η προδοσία έχει συντελεστεί και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.

Χθες η Εθνική Κορασίδων μπάσκετ προέβη σε ένα πρωτοφανές εθνικό ατόπημα και υποχώρηση εναντίον των σκοπιανών σφετεριστών, καθώς δέχθηκε να παίξει ενάντια στην “Εθνική Μακεδονίας”!

Έτσι, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας που διεξάγεται στην Ποντγκόριστα του Μαυροβουνίου η εθνική Ελλάδος καταδέχτηκε να αγωνιστεί κόντρα στην αντίστοιχη των Σκοπίων, η οποία αγωνίστηκε ως “Μακεδονία” χωρίς καν το συγκεκαλυμμένο “Fyrom”.

Την ακέραια ευθύνη για αυτήν την εθνική ξεφτίλα και ντροπή φέρει ο “δεινόσαυρος” πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, όλοι όσοι επέτρεψαν να διεξαχθεί αυτό το ματς και φυσικά η συγκυβέρνηση των προδοτών.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη defacto αναγνώριση των ψευτομακεδόνων ως απόρροια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Να θυμίσουμε πως πέρσι τέτοια εποχή η Εθνική Χάντμπολ Νεανίδων αποσύρθηκε από την αντίστοιχη διοργάνωση, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις σκοπιανές, οι οποίες αναγνωρίζονταν από τους διοργανωτές ως “Macedonia”.

Αυτήν την φορά όμως όπως αποδείχθηκε… δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και οι Ελληνίδες αγωνίστηκαν απέναντι στην Εθνική κορασίδων της “Μακεδονίας”.

Εθνική ντροπή! Η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα ξεχαστεί και αυτό θα το αντιληφθούν σύντομα οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους που υποστηρίζουν την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodosia-ntroph-kai-jeftila-h-ethnikh-ellados-epaije-mpasket-me-thn-makedon#ixzz5OYYObdkA

Exit mobile version