Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζει ανενόχλητη η Τουρκία να προκαλεί στο Αιγαίο – Η Χρυσή Αυγή είχε κρούσει από την αρχή τον κώδωνα του κινδύνου!

Συνεχίζει ανενόχλητη η Τουρκία να προκαλεί στο Αιγαίο - Η Χρυσή Αυγή είχε κρούσει από την αρχή τον κώδωνα του κινδύνου!

Με αφορμή το τραγικό συμβάν στις Οινούσες με τους δύο Ελληνοαμερικανούς, η Τουρκία συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει αισθητή τόσο την παρουσία της όσο και τις κυριαρχικές της διαθέσεις. Συγκεκριμένα εξέδωσε σχετική ΝΟΤΑΜ και απέστειλε στις Οινούσες σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής!

Όσον αφορά το συμβάν, σήμερα Σάββατο εντοπίσθηκε νεκρός νοτίως των Οινουσσών ο ένας Ελληνοαμερικανός ο οποίος μαζί άλλα άτομα επέβαινε στη λέμβο που ανετράπη. Η 24χρονη κόρη του και ο φίλος του εντοπίσθηκαν σώοι και περισυνελέγησαν από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ο 22χρονος υιός του.

Η Τουρκία, λοιπόν, παριστάνοντας τον… δερβέναγα στο Αιγαίο, με αφορμή το γεγονός αυτό απέστειλε σκάφος τύπου SG στις Οινούσσες, όπου είχαν σπεύσει νωρίτερα πλοία του ΠΝ και του ΛΣ. Καμία έκπληξη δε προξενεί η ενέργεια αυτή της Τουρκίας, αφού εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε περίσταση και ευκαιρία συνεχίζοντας απτόητη να εμφιλοχωρεί στα ελληνικά χωρικά ύδατα και να αμφισβητεί, με την σκανδαλώδη ανοχή του αντεθνικού κράτους, την εθνική ελληνική κυριαρχία.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου επισήμαινε και επισημαίνει με σειρά Ερωτήσεων προς τα αρμόδια υπουργεία την επικίνδυνη, για τα εθνικά μας συμφέροντα, προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας εφιστώντας την προσοχή της πολιτείας για την ανάγκη λήψεως άμεσων μέτρων και της χαράξεως μιας ενιαίας ισχυρής εθνικής αμυντικής πολιτικής ενάντια στις επεκτατικές τουρκικές βλέψεις.

Συγκεκριμένα ο Συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος, έχει καταθέσει αρκετές ερωτήσεις για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, στο Θρακικό Πέλαγος, για τα τουρκικά αλιευτικά που αλιεύουν ανενόχλητα σε ελληνικά χωρικά ύδατα, και γενικώς για τα τουρκικά νταηλίκια.

Φυσικά οι όποιες δοθείσες απαντήσεις στις κατατεθείσες Ερωτήσεις του Συναγωνιστή από τα αρμόδια υπουργεία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι μόνο στερούνται ουσίας και ερείσματος αλλά μάλλον συνιστούν ωμό εμπαιγμό, αφού κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί και οι τουρκικές προκλήσεις δεν έχουν τέλος.

Η τουρκική προκλητικότητα και η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας δύναται να ανασχεθεί μόνο με μια εθνική διακυβέρνηση, με μια διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Γ. Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizei-anenochlhth-h-tourkia-na-prokalei-sto-aigaio-h-chrush-augh-ekrou#ixzz5OYbXZO3E

Exit mobile version