Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέλουν να τους “ενσωματώσουν” με το ζόρι, αλλά ο ισλαμικός φανατισμός δεν κρύβεται

Θέλουν να τους “ενσωματώσουν” με το ζόρι, αλλά ισλαμικός φανατισμός δεν κρύβεται

Η είδηση που έρχεται από την Ελβετία είναι ενδεικτική της αυτοκτονικής διάθεσης των “αλληλέγγυων” Ευρωπαίων που θέλουν με το ζόρι να… ενσωματώσουν τους ισλαμιστές στις χώρες τους, κάτι που είναι αδύνατο!

Παρόλο που ο “αντιρατσισμός” μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνος ακόμα και για τους ανόητους που θέλουν να αποδείξουν το… μεγαλείο του, οι κυβερνήσεις της Ευρώπης επιμένουν στην επιχείρηση ενσωμάτωσης ισλαμιστών, γεγονός ανέφικτο!

Όπως έγινε γνωστό επιτροπή της πόλης της Λωζάννης αρνήθηκε την ελβετική υπηκοότητα σε ζευγάρι μουσουλμάνων που αρνήθηκε να χαιρετήσει δια χειραψίας και να απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεταν πρόσωπα του αντίθετου φύλου.

Ο δήμαρχος της πόλης, Γκρεγκουάρ Ζινόντ, δήλωσε σχετικά: «Όταν θέλουμε την υπηκοότητα μίας χώρας, οφείλουμε να τηρήσουμε την έννομη τάξη της και να σεβόμαστε την ισότητα ανδρών και γυναικών». Αυτό όμως δεν μπορούν να το δεχθούν οι ισλαμιστές!

Σύμφωνα με τα μέλη της επιτροπής, ο άνδρας και η σύζυγός του αρνήθηκαν να σφίξουν το χέρι προσώπων του αντίθετου φύλου και είχαν επίσης μεγάλες επιφυλάξεις να απαντήσουν στις ερωτήσεις που προέρχονταν από άνδρα για την σύζυγο και από γυναίκα για τον σύζυγο.

Ο αντιδήμαρχος Πιερ-Αντουάν Χίλντμπραντ, ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόφαση. «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της πρότασης για άρνηση υπηκοότητας. Το Σύνταγμα και η ισότητα ανδρών και γυναικών υπερισχύουν της θρησκοληψίας», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η άρνηση χειραψίας με πρόσωπο του αντίθετου φύλου προκαλεί στην Ελβετία. Το 2016 κολέγιο επέτρεψε σε δύο μουσουλμάνους μαθητές να μην ακολουθήσουν την πρακτική που ακολουθείται στα ελβετικά σχολεία και να αρνηθούν να χαιρετήσουν δια χειραψίας τις καθηγήτριές τους. Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλο θόρυβο και τελικά η απόφαση ανακλήθηκε τον Μάιο.

Εναν μήνα αργότερα, ένας μουσουλμάνος πατέρας καταδικάσθηκε σε πρόστιμο 3.700 ευρώ διότι αρνήθηκε να στείλει τις κόρες του στα μαθήματα κολύμβησης του σχολείου τους.

Με το ζόρι ενσωμάτωση δεν γίνεται. Αφήστε τους να αναπτύξουν απρόσκοπτα τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα τους στις πατρίδες τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/theloun-na-tous-enswmatwsoun-me-to-zori-alla-islamikos-fanatismos-den-krube#ixzz5OZ4mDYEx

Exit mobile version