Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταφύγιο τζιχαντιστών η Ευρώπη: Θύμα συνάντησε τον απαγωγέα της στη Γερμανία ως… πρόσφυγα

Καταφύγιο τζιχαντιστών η Ευρώπη: Θύμα συνάντησε τον απαγωγέα της στη Γερμανία ως… πρόσφυγα

Η ιστορία που βίωσε μια κουρδόφωνη νεαρή, καταδεικνύει την ασυλία που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες κακοποιοί, προαγωγοί, μαστρωποί και την ευκολία να μετακινούνται εντός της Ευρώπης ως “πρόσφυγες”.

Η  Ashwaq Ta’lo έδωσε συνέντευξη στο κουρδικό πρακτορείο «Bas News» δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την επώδυνη εμπειρία που έζησε. Απήχθη από εξτρεμιστές ισλαμιστές από το βόρειο Ιράκ (εκεί ζουν οι Yazidis, ξεχωριστή εθνότητα που μιλούν κουρδικά) και στη συνέχεια μετεφέρθη στη Συρία όπου υπέστη σωματικά και ψυχολογικά μαρτύρια μαζί με άλλους ομοεθνείς της. Στη συνέχεια κατάφερε να αποδράσει και να μεταβεί στη Γερμανία, στην Στουτγάρδη, νομίζοντας ότι έτσι θα δώσει τέλος στον εφιάλτη της.

Όπως περπατούσε όμως στο δρόμο τη σταμάτησε ένας άνδρας και τη ρώτησε, αν τη λένε Ashwag. Η Ashwag φυσικά αρνήθηκε, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ήταν ο απαγωγέας της! Η ουσία της όλης υποθέσεως εστιάζεται στο εξής γεγονός: Η νεαρή απευθύνθηκε στη γερμανική αστυνομία, και αφού οι γερμανικές αρχές ταυτοποίησαν τον μουσουλμάνο δράστη, ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε σύλληψη διότι και ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφυγας και ως εκ τούτου είχε αιτηθεί άσυλο!

Διαπιστώνουμε ότι οι ευρωπαϊκές κοινωνίες έχουν παραδοθεί στην λαίλαπα της λαθρομεταναστεύσεως, η οποία ως “δούρειος ίππος” αλώνει βαθμηδόν και συστηματικώς την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία και συνοχή ενώ θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Πάσης φύσεως αλλογενείς εισβάλλουν μαζικώς στην Ευρώπη, δηλώνοντας ότι είναι πρόσφυγες, με αποτέλεσμα εγκληματίες, κακοποιοί, εξτρεμιστές και φυσικά απαγωγείς και μαστρωποί, όπως στην προκειμένη περίπτωση, να εισρέουν κατά χιλιάδες.

Ας ελπίσουμε να ανακοπεί αυτή η μαζική εισροή επήλυδων εντός της ευρωπαϊκής κοιτίδας και αυτό φυσικά θα καταστεί δυνατό μόνο με την ενδυνάμωση των πατριωτικών – εθνικών ευρωπαϊκών δυνάμεων οι οποίες θα θέσουν ένα οριστικό τέλος στη μαζική λαθρομετανάστευση και στην εν εξελίξει αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Γεώργιος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kakopoioi-lathrometanastes-soulatsaroun-anenochlhtoi-sthn-eurwph-thuma-suna#ixzz5Oc2D5BfD

Exit mobile version