Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την Θράκη στον Ερντογάν, ο Γαβρόγλου δίνει ΣΕΦ και ΟΑΚΑ στους μουσουλμάνους

Μετά την Θράκη στον Ερντογάν, ο Γαβρόγλου δίνει ΣΕΦ και ΟΑΚΑ στους μουσουλμάνους

Λίγες μέρες μετά την επίσημη παραδοχή ότι το Υπουργείο Παιδείας έκανε (μαζί με το υπόλοιπο «συνταγματικό τόξο») δωράκι στον Ερντογάν τις μουφτείες στην Θράκη, έχουμε και άλλες ανακοινώσεις από τον Γαβρόγλου για δωράκι προς όλους τους μουσουλμάνους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, θα παραχωρηθούν εντελώς δωρεάν στους μουσουλμάνους της Αττικής το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν στις θρησκευτικές τους εκδηλώσεις της 21ης Αυγούστου. Όχι, δεν πρόκειται για τους μουσουλμανικούς εορτασμούς για την… έξοδο από τα μνημόνια, αλλά για την γιορτή θυσίας του Αβραάμ.

Παράλληλα, σαν να μην έφτανε το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ, το υπουργείο παιδείας τονίζει προς τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται και στους κατά τόπους δήμους και κοινότητες για να τους παραχωρούν χώρους ή να τους κατευθύνουν καταλλήλως.

Ομολογουμένως, πρώτη φορά βλέπουμε το κράτος τόσο συντονισμένο και οργανωμένο. Αν επρόκειτο να στεγάσουν Έλληνες άστεγους δεν θα έδειχναν τόση μέριμνα, γεγονός που άλλωστε το έχουν αποδείξει με την αναλγησία που έχουν αντιμετωπίσει τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές, που τους ξέχναγαν ευθύς μόλις έφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας από πάνω τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-thn-thrakh-ston-erntogan-o-gabroglou-dinei-sef-kai-oaka-stous-mousoulm#ixzz5OeWjMCx0

Exit mobile version