Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φώτης Κουβέλης, υφυπουργός Καμμένου: Δεν έγιναν λάθη στρατηγικού χαρακτήρα στο Μάτι!

Φώτης Κουβέλης, υφυπουργός Καμμένου: Δεν έγιναν λάθη στρατηγικού χαρακτήρα στο Μάτι!

Την οργή της κοινωνίας συνεχίζουν να προκαλούν οι συριζαίοι με τις δηλώσεις τους, οι οποίες συνιστούν ευθεία προσβολή στα 96 (έως τώρα) θύματα της ανικανότητάς τους.

Όπως τόνισε, λοιπόν, ο υφιστάμενος του Καμμένου, Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ (γιατί μόνο εκεί οι ερωτήσεις είναι… βολικές) εκτιμά ότι  «στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν υπήρξαν».

Αμέσως μετά έσπευσε να προσδιορίσει ότι «επιμέρους λάθη έχουν καταγραφεί και αναζητούνται και θα αξιολογηθούν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και από την ελληνική δικαιοσύνη». Επίσης είπε ότι «η κατάσταση της παρανομίας, της αυθαιρεσίας, καταγράφεται ως σημαντικός συντελεστής για την τραγωδία, η οποία έχει συμβεί στο Μάτι».

Εμείς, αρχικά, θα ρωτήσουμε τον Κουβέλη: Αφού δεν υπήρξαν λάθη «στρατηγικού χαρακτήρα», γιατί υπήρξε η καθυστερημένη κατά 11 ημέρες παραίτηση «στρατηγικού χαρακτήρα» από τον Τόσκα;

Τι λέει, όμως, ουσιαστικά ο Κουβέλης; Τίποτα διαφορετικό από τον προϊστάμενό του, Καμμένο, ο οποίος εξαρχής είπε ότι για την εκατόμβη των νεκρών έφταιγαν οι ίδιοι οι νεκροί. Ο Κουβέλης, ως δημοκράτης και προοδευτικός, βεβαίως, άφησε και το ενδεχόμενο να φταίνε και οι… επιμέρους, δηλαδή πυροσβέστες, αστυνομικοί, κάποιος εκτός κυβέρνησης, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η κυβέρνηση της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fwths-koubelhs-ufistamenos-kammenou-den-eginan-lathh-strathgikou-charakthra#ixzz5OeZ15YEZ

Exit mobile version