Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άνθρωπο των ψευδομουφτήδων διόρισε η κυβέρνηση ως τοποτηρητή στην μουφτεία Κομοτηνής

Άνθρωπο των ψευδομουφτήδων διόρισε η κυβέρνηση ως τοποτηρητή στην μουφτεία Κομοτηνής

Όπως μας πληροφορεί η έγκριτη ιστοσελίδα tourkikanea, ήδη ξεκίνησε η τουρκοποίηση των μουφτειών στην Θράκη, η οποία έρχεται ύστερα από… συντονισμένες προσπάθειες της Βουλής, πλην Χρυσής Αυγής, όπως είχε την… καλοσύνη να μας πληροφορήσει το Υπουργείο Παιδείας με σχετική ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ορίστηκε – διορίστηκε στην θέση του προσωρινού τοποτηρητή της Μουφτείας στην Κομοτηνή ο Τζιχάτ Χαλήλ, ο οποίος όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα από την μία υπαγόταν στην νόμιμη μουφτεία με το προηγούμενο καθεστώς και από την άλλη «έκλεινε το μάτι» στους ψευδομουφτήδες ή παραβρισκόταν στο πλευρό του προέδρου του DEB κατά την επίσκεψη του υιού Ερντογάν, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Μάλιστα, σε προηγούμενο περιστατικό ο Τζιχάτ άνοιξε την πόρτα του τζαμιού τόσο στον ψευδομουφτή, όσο και σε τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο που είχε πάει να του πάρει συνέντευξη, προκειμένου να δημιουργήσει τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthrwpo-twn-pseudomoufthdwn-diorise-h-kubernhsh-topothrhth-moufteia-komoth#ixzz5OeZUkSNI

Exit mobile version