Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Για άλλη μια φορά θα δώσουν δωρεάν το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ στους παράνομους μουσουλμάνους για να γιορτάσουν τον Μωάμεθ. Αν τυχόν ήθελε το τρίτο κόμμα της Ελλάδος να κάνει μια εκδήλωση για την ιστορία του Έθνους οι εν λόγω χώροι δεν θα δινόντουσαν. Πληρώνει ο λαουτζικός το ρεύμα για να φωτιστούν και να δροσιστούν οι “θρήσκοι” και “φιλήσυχοι” μουσουλμάνοι που έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας. Δεν πα να λέει το Σύνταγμα των Ελλήνων ότι το δικαίωμα του συνέρχεσθαι έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, οι “δημοκράτες” του γλυκού νερού και του ανθελληνισμού το βιολί τους.
Το κράτος είναι ενάντια στους Έλληνες και στο Σύνταγμα. Δεν θα τους περάσει.

Μ.Ι.

Άνθρωπο των ψευδομουφτήδων διόρισε η κυβέρνηση ως τοποτηρητή στην μουφτεία Κομοτηνής

Ετοιμάζονται να διχοτομήσουν την Κύπρο. Για απελευθέρωση των κατεχόμενων περιοχών ούτε κουβέντα. Οι προσκυνημένοι  πολιτικοί σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν γίνει ουρά των τουρκαλάδων και οι ραγιάδες τρέχουν να πάνε στα κατεχόμενα να ψωνίσουν φθηνά καύσιμα και προϊόντα. Τα ίδια και χειρότερα στον Έβρο. Μόλις απελευθερώθηκαν οι δυο στρατιωτικοί έτρεξαν οι ραγιάδες να πάνε να ρίξουν τον οβολό τους στα τούρκικα ταμεία. Τραγικοί. Αυτοί οι ίδιοι σε λίγο καιρό θα τρέχουν να κρυφτούν από τους τούρκους που θα έρθουν με τα όπλα να πάρουν την Θράκη. Μάταια φωνάζουμε εμείς οι «αμόρφωτοι» και οι «γραφικοί» Χρυσαυγίτες. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και μυαλό δεν βάζουν. Ας είναι, εμείς έχουμε κάνει την επιλογή μας.

Γιώργος Ζ.

Μετά την Θράκη στον Ερντογάν, ο Γαβρόγλου δίνει ΣΕΦ και ΟΑΚΑ στους μουσουλμάνους

Οι λεγόμενοι “ρομά” κλέβουν μέχρι και τους πυροσβεστικούς κρουνούς. Κράτος εν κράτει και δεν τους μιλάει κανείς. Το ίδιο και οι λαθρομετανάστες, οι μαφιόζοι και οι κάθε λογής εγκληματίες. Ο απλός πολίτης καλείται να επιβιώσει μέσα σε αυτή την ζούγκλα ανομίας και παραβατικότητας. Απροστάτευτος από τις αρχές και εντελώς μόνος απέναντι στις ορδές των βαρβάρων που βρίσκονται εντός των τειχών. Απογοήτευση για την κατάντια της Πατρίδας μας. Ανασφάλεια για το μέλλον των παιδιών μας. Οργή για τις συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να πληρώσουμε τους υπεύθυνους για όλα αυτά με το ίδιο νόμισμα. Οι κλέφτες και οι ανίκανοι στην φυλακή!

Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-20-augoustou-2018#ixzz5OfBvK7GT

Exit mobile version