Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια κάλπικη έξοδος: Η σκληρή λιτότητα και οι κατεστραμμένες υποδομές παραμένουν

Μια κάλπικη έξοδος: Η σκληρή λιτότητα και οι κατεστραμμένες υποδομές παραμένουν

Πολλά έχουν ειπωθεί από τους κυβερνώντες σχετικά με την στημένη έξοδο από τα μνημόνια, όμως η πραγματικότητα είναι εξόχως σκληρή και περιμένει τους Έλληνες να την αντικρύσουν.

Όπως σημειώνουν όλες οι ξένες εφημερίδες, υπενθυμίζοντάς μας την πραγματική εικόνα, η χώρα είναι κατεστραμμένη ύστερα από 9 χρόνια λιτότητας. Τα καλύτερα μυαλά της χώρας βρίσκονται στο εξωτερικό. Πλειάδα νέων έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα για να ζητήσουν καλύτερο μέλλον αλλού. Εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν εκλείψει και στην θέση τους έχει ορθωθεί μία φορομπηχτική μηχανή που εμποδίζει να ανθίσουν νέες. Οι υποδομές της χώρας βρίσκονται σε άθλιο επίπεδο και αυτό δεν δείχνει να αλλάζει.

Ας έλθουμε τώρα στο περιβόητο «τέλος των μνημονίων», που θα γιορτάσει ο Τσίπρας με τον Καμμένο πάνω στις στάχτες της Ελλάδας, μεταφορά που γίνεται κυριολεξία αν σκεφτεί κανείς την εκατόμβη των νεκρών στο Μάτι Αττικής. Τι πραγματικά θα αλλάξει από όλα τα παραπάνω;

Στην ουσία τίποτα. Αντιθέτως, οι συνθήκες της ελληνικής οικονομίας θα γίνουν πιο απαιτητικές, συνεπαγωγικά χειρότερες αν σκεφτεί κανείς τους φαιδρούς και ανίκανους που κυβερνάνε την χώρα, αυτούς που άφηναν την Ελλάδα να ρημάζει για να δώσουν προεκλογικό «επίδομα» στους ημετέρους.

Ο δανεισμός θα γίνει ακριβότερος, η κυριαρχία των δανειστών θα παραμείνει και βεβαίως τα εξωφρενικά πρωτογενή πλεονάσματα που έχουν συμφωνηθεί όχι μόνο δεν θα επιτρέψουν την απονομοθέτηση των υφεσιακών μέτρων, αλλά θα φέρουν κι άλλα τόσα. Σε ένα γραφικό παράδειγμα είναι σαν να πανηγυρίζουμε για το τέλος του πολέμου, ενώ ξέρουμε ότι οι βόμβες θα συνεχίσουν να πέφτουν.

Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο για να γιορτάζει. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι ως τώρα οι ξένοι συντηρούσαν ένα ήδη χρεοκοπημένο κράτος για να προλάβουν να θωρακίσουν τις δικές τους οικονομίες από το ωστικό κύμα. Τώρα δεν τους νοιάζει, αισθάνονται βέβαιοι και παίρνουν πίσω τα σωσίβια και αφήνουν τους κυβερνώντες και ολόκληρη την Ελλάδα να «πνιγούν».

Η μοναδική λύση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η Ελληνική Οικονομία είναι η, με σοβαρότητα, παραγωγική ανασυγκρότηση στην βάση μίας συντεταγμένης εξόδου από το κοινό νόμισμα, με συνεπαγωγικές τις νόμιμες ενέργειες για λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και την απόδοση ευθυνών στους διεφθαρμένους που μας φέρανε μέχρι εδώ. Αυτά, βέβαια, μόνο με κυβέρνηση Χρυσής Αυγής μπορούν να επιτευχθούν κι όχι με ραγιάδες πολιτικάντηδες.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σημειώνει: “Ψέμματα και απάτη τα περί εξόδου από τα Μνημόνια, καθώς ο Τσίπρας έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος για τα επόμενα 100 χρόνια στους διεθνείς τοκογλύφους“.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-kalpikh-ejodos-h-sklhrh-litothta-kai-oi-katestrammenes-upodomes-paramen#ixzz5OigQfIwX

Exit mobile version