Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εικόνα από το μέλλον της Ελλάδας: Μια βαλίτσα χρήματα για ένα κοτόπουλο στην Βενεζουέλα του συντρόφου Μαδούρο!

Απίστευτη κατάσταση επικρατεί στον σοσιαλιστικό παράδεισο του συντρόφου Μαδούρο, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τους εγχώριους μπολσεβίκους που δυστυχώς κυβερνάνε την Ελλάδα.

Ένα κοτόπουλο περίπου 2 κιλών κοστίζει περίπου μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα και συγκεκριμένα 14,6 εκ. μπολιβάρ, ενώ αντίστοιχη είναι και η τιμή του χαρτιού υγείας που κοστίζει 2,6 εκ. μπολιβάρ.

Για λίγα καρότα όποιος πάει στο ταμείο θα πρέπει να δώσει 3 εκατ. μπολιβάρ (0,46 δολάρια) ενώ λίγο μικρότερη… ταλαιπωρία θα περάσει όποιος καταφέρει να συγκεντρώσει 2,5 εκατ. μπολιβάρ (0,38 δολάρια) για να αγοράσει ένα κιλό μακαρόνια.

Αλλά, όπως θα έλεγε και ο διαστημικός υπουργός Παππάς, αυτά είναι συκοφαντίες των… καπιταλιστών, αφού ο σύντροφος Μαδούρο ανακοίνωσε αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, προφανώς ακολουθώντας το παράδειγμα του Τσίπρα.

Κάπως έτσι θα είναι και το μέλλον της Ελλάδος την επαύριο της 21ης Αυγούστου που την οικονομική πολιτική του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν θα την αναλάβουν… φωστήρες όπως ο Τσίπρας, ο Καρανίκας, ο Παππάς, ο Πολάκης και άλλα τέτοια φυντάνια που μας κληροδότησε η μεγάλη της ΚΝΕ σχολή.

Σημειωτέον, ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού στην Βενεζουέλα θα είναι 340% και μετά από αυτή την γενναιόδωρη αύξηση ο μέσος κάτοικος της Βενεζουέλας θα μπορεί να αγοράσει και… δύο κοτόπουλα μέσα στον μήνα, καθώς και το απαραίτητο χαρτί υγείας! Μεγαλεία λέμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eikona-apo-to-mellon-ths-elladas-mia-balitsa-chrhmata-gia-ena-kotopoulo-sth#ixzz5OigsALou

Exit mobile version