Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το BBC επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί το ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

Το BBC επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί το ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

Σύσσωμος ο διεθνής Τύπος αποδομεί τα γελοία πανηγύρια και τις αυριανές επικοινωνιακές φιέστες του Τσίπρα από την Ιθάκη (!) για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια.  Το BBC μάλιστα, φιλοξένησε δηλώσεις του διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου στο London School of Economics, Κέβιν Φέδερστοουν, ο οποίος τόνισε: «Η Ελλάδα έσωσε το ευρώ»!

«Επειτα από την μεγαλύτερη διάσωση στην παγκόσμια οικονομική ιστορία, 260 δισεκατομμυρίων στο σύνολο, η χώρα θα πληρώνει χρέη για πολλές δεκαετίες». Σημειώνεται μάλιστα πως η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να εισαγάγει βαθιά αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας, ενώ η οικονομία αναπτύχθηκε με βραδείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και παραμένει συρρικνωμένη κατά 25% σε σχέση με το μέγεθός της κατά την έναρξη της κρίσης.

Επιπλέον, ο οικονομολόγος καθηγητής του Yale University Κώστας Μεγήρ προειδοποίησε ότι το τέλος του προγράμματος διάσωσης δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας έχουν λυθεί. «Η λιτότητα δεν τελείωσε. Κατά μία έννοια, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να είναι πιο πειθαρχημένη τώρα, διότι θα πρέπει να στηρίζεται στις διεθνείς αγορές και σε λογικά επιτόκια για να είναι σε θέση να δανεισθεί».

Επανερχόμενοι στις δηλώσεις του καθηγητή Κέβιν Φέδερστοουν το BBC επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει συμβάλει την διαφύλαξη του μέλλοντος της ευρωζώνης αποδεχόμενη τους όρους του προγράμματος διάσωσης.

«Υπομένοντας αυτήν την περίοδο λιτότητας αποφύγαμε ένα Grexit. Είναι βέβαιο ότι το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης του 2015 επέβαλε όρους που ήταν πολύ, πολύ απαιτητικοί και πολύ επώδυνοι πράγματι. Για ένα πολιτικό σύστημα που πέρασε αυτά τα χρόνια της λιτότητας, αυτές τις οικονομικές κακουχίες, και διατήρησε μία λειτουργική κοινωνία, μία λειτουργική δημοκρατία, αποτελεί δοκιμασία σφρίγους της Ελλάδας ως σύγχρονου κράτους. Η Ελλάδα έσωσε το ευρώ», λέει ο Κέβιν Φέδερστοουν.

Επιβεβαιώνονται έτσι πλήρως τα λεγόμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όταν στις 22 Ιουλίου του 2015 μέσα από την Βουλή είχε τονίσει πως η Ελλάδα είχε θυσιαστεί κατ΄εντολήν των διεθνών τοκογλύφων για να διασωθεί το ευρώ!

Διαβάστε επίσης: H αιτία του κακού και η “σιωπή των αμνών” στην Ελλάδα των ολιγαρχών – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-bbc-epibebaiwnei-thn-chrush-augh-h-ellada-thusiasthke-gia-thn-swthria-to#ixzz5Ojjv309f

Exit mobile version