Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών εκτινάσσει την Χρυσή Αυγή

Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών εκτινάσσει την Χρυσή Αυγή

Το αιματηρό περιστατικό ληστείας στου Φιλοπάππου που είχε ως θύμα έναν 25χρονο Έλληνα από συμμορία αλλοδαπών εγκληματιών έχει ανοίξει και πάλι την συζήτηση για την ελλιπή αστυνόμευση στην Χώρα και ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων για την συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα είναι διαχρονικές, καθώς η υποβάθμιση της ΕΛΑΣ, οι ελλείψεις σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό λόγω Μνημονίου, η αθρόα λαθρομετανάστευση, το ελαστικό νομικό πλαίσιο, οι σύντομες αποφυλακίσεις και κυρίως η έλλειψη πολιτικής βούλησης έχουν συντελέσει στο να είναι η Χώρα μας το πεδίο ελεύθερης δράσης κάθε αλλοδαπού εγκληματία.

Είναι επόμενο αυτή η τραγική κατάσταση και η έλλειψη του αισθήματος ασφάλειας να στρέφουν όλο και περισσότερους Έλληνες στην Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πολλάκις επισημάνει το πρόβλημα και έχει προτείνει λύσεις, δυστυχώς εις ώτα μη ακουόντων κυβερνώντων.

Το γεγονός πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών θα εκτιναχθούν λόγω της οργής από την συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα επισημαίνει με άρθρο του ο Σάκης Μουμτζής στο Liberal.gr.

Με τίτλο “Ο θάνατος του 25χρονου στου Φιλοππάπου έχει ηθικούς αυτουργούς” ο αρθρογράφος σημειώνει: “Είναι σαφές πως μεταξύ της προστασίας των Ελλήνων πολιτών και της «προστασίας» των παρανομούντων μεταναστών, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιλέγει την προστασία των δεύτερων. Το υπουργείο προστασίας του πολίτη, θα έπρεπε να λέγεται υπουργείο προστασίας του μετανάστη….“.

Και τελικά συμπεραίνει: “Η Αστυνομία οφείλει να προστατεύει τους πολίτες και η Δικαιοσύνη να τιμωρεί τους παραβάτες. Όταν αυτό το σύστημα δεν λειτουργεί κάποιοι το υποκαθιστούν. Κενό δεν υπάρχει. Συνεπώς, ας μην εκπλαγούμε αν η Χρυσή Αυγή κινηθεί σε διψήφιο ποσοστό. Θα έχει την λογική εξήγηση του το φαινόμενο”.

Η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anejelegkth-egklhmatikothta-twn-lathrometanastwn-ektinassei-thn-chrush-au#ixzz5Okap8jSs

Exit mobile version