Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Βγαίνουμε από τα μνημόνια φωνασκούν οι συριζαίοι σε όλη την Ελλάδα. Να βγουν μέχρι το περίπτερο να πάρουν όμως τσιγάρα δεν τολμάνε, φοβούνται προφανώς τις αγκαλιές και τα φιλιά του λαού. Από την μία σκύβουν το κεφάλι και φιλάνε κατουρημένες ευρωπαϊκές ποδιές για να πληρώσουν τα χρέη των χρεοκοπημένων τραπεζιτών και από την άλλη σαγιονάρα και τσε γκεβάρα. Οι ψευτοεπαναστάτες του καφενείου και της αεργίας κομπάζουν ότι μας έβγαλαν από τα μνημόνια και δεν ντρέπονται. Ας πάνε καμιά βόλτα στην Πλατεία Αμερικής, στον Κολωνό, στην Κυψέλη να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Τα ψέμματα τελειώνουν και μετά θα αρχίσει το πραγματικό πάρτι, το πάρτι των Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής που θα τους στείλει πακέτο από εκεί που ήρθαν!

Νίκος, συνταξιούχος Εμπ. Ναυτικού

Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών εκτινάσσει την Χρυσή Αυγή

Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις έμαθα από την ΕΡΤ ότι από αύριο θα ζω σε έναν κόσμο ονειρικό σε έναν κόσμο μαγικό. Αυτό το χάλι που ζούσαμε μέχρι πρότινος από αύριο θα λάβει ένα τέλος. Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Έχουν δρομολογήσει έκτακτα αεροπλάνα για να μας φέρουν πίσω τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν για να μην σαπίζουν στις καφετέριες από την ανεργία. Ουάου που έλεγε και ο Μπαρουφάκης. Συγχαρητήρια παίζουν από παντού, από γιαπήδες ευρωπαίους χρυσοπληρωμένους, από παράγοντες της διεθνούς οικονομίας. Όλη η σάρα και η μάρα χαίρεται για εμάς. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Εμείς σώσαμε το νόμισμά τους και τις τράπεζες και αυτοί οι…- άγιοι άνθρωποι μας αγόρασαν για ένα κομμάτι ψωμί για τα επόμενα 100 χρόνια και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Το καλύτερο είναι ότι πανηγυρίζουμε που μας έκαναν σκλάβους! Αυτά συμβαίνουν στον κόσμο τους και στα όνειρά τους, γιατί στον δικό μας κόσμο η οργή και η αγανάκτηση μας πνίγει και δεν θα ηρεμήσουμε μέχρι όλους αυτούς τους “καθώς πρέπει” συμμορίτες να τους κάνουμε να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους, οικονομικά και μη. Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

Βούλα Κ.

Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε “hot spot”στην Πυλαία λόγω του… φτωχού μενού!

Πριν ένα μήνα κρυβόντουσαν από την κατακραυγή του κόσμου που έκαψαν ζωντανούς εκατό ανθρώπους και εξαφάνισαν ολόκληρο οικισμό από τον χάρτη και σήμερα κομπάζουν ότι μας έβγαλαν από τα μνημόνια. Αριστεροί στην κυριολεξία. Πανηγυρίζουν για το τίποτα, γιατί αυτό ζούμε, το απόλυτο τίποτα. Αστυνομία ανύπαρκτη, δικαστές απαθείς, πολιτικοί αναίσθητοι, κοινωνική πρόνοια μόνο για λαθρομετανάστες, ανεργία και ρεμούλες. Αυτό το τίποτα πανηγυρίζουν, τόση η ξεφτίλα τους. Έκαναν τον Έλληνα ζητιάνο και πανηγυρίζουν οι ξεφτίλες. Ντροπή τους! Ή αυτοί ή εμείς.

Ι.Ε.

Αναφυλαξία στα σταλινικά απολιθώματα του Περισσού από την αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής στους πυρόπληκτους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-augoustou-2018#ixzz5OorPHOi2

Exit mobile version