Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαλύεται το κλεφτοΠαΣοΚ: Κλείνει το μάτι στον Σύριζα ο Τζέφρυ Παπανδρέου

Διαλύεται το κλεφτοΠαΣοΚ: Κλείνει το μάτι στον Σύριζα ο Τζέφρυ Παπανδρέου

Μπορεί οι δημοσκόποι να βιάζονται να εμφανίσουν το κλεφτοΠαΣοΚ ως τρίτο (γιατί όχι και δεύτερο) κόμμα στην Ελλάδα, όμως στην πραγματικότητα το λεγόμενο «Κίνημα Αλλαγής» είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τις εκλογές.

Ήδη απεχώρησε ο Θεοδωράκης και περιμένει την σειρά του για να υπουργοποιηθεί στον Σύριζα, ενώ από σήμερα και ο Τζέφρυ Παπανδρέου μπαίνει δυναμικά στους προς υπουργοποίηση συριζαίους με μία ομολογουμένως προκλητικά φιλοσυριζαίικη δήλωση, στην οποία επισημαίνει ότι «είναι καλοδεχούμενο το γεγονός ότι μετά από οκτώ χρόνια προγραμμάτων προσαρμογής τώρα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις αγορές χρήματος σε λογικά επιτόκια. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός».

Ποιος ο λόγος που ο Τζέφρυ, που μας έβαλε στα μνημόνια πανηγυρίζει τώρα που ο Τσίπρας δήθεν θα μας «βγάλει» από αυτά; Για ποιο λόγο ακυρώνει τον ίδιο του τον εαυτό και την πολιτική του, προκειμένου να υποστηρίξει ένα κόμμα στο οποίο δεν ανήκει;

Η απάντηση είναι απλή: Ξέρει ότι στις πραγματικές δημοσκοπήσεις το ΠαΣοΚ όχι μόνο δεν απειλεί την Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως παλεύει με το ΚΚΕ για το ποιος θα ξεπεράσει το… 4%. Έτσι «πιάνει πόρτα για τον χειμώνα», επιχειρώντας είσοδο στον Σύριζα και στις υπουργικές καρέκλες που συντόμως θα μοιράζει ο Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/papandreou-suriza#ixzz5OortSUSQ

Exit mobile version