Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασταμάτητα πανηγύρια Ζάεφ για την προδοσία: Στα «μακεδονικά» όλη η επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση – Το πρόθεμα «Βόρεια» δεν υπάρχει καν!

Ασταμάτητα πανηγύρια Ζάεφ για την προδοσία: Στα «μακεδονικά» όλη η επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση - Το πρόθεμα «Βόρεια» δεν υπάρχει καν!

Ολοένα και πληθαίνουν οι ενδείξεις πως το πρόθεμα «Βόρεια» που υπεγράφη στην συμφωνία των Πρεσπών θα είναι καθαρά διακοσμητικό, σε πλήρη επιβεβαίωση των όσων είχαμε προβλέψει σχετικά με αυτή την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο Ζάεφ διατηρώντας τους πανηγυρικούς τόνους ενόψει και του επικείμενου δημοψηφίσματος ο κ. Ζάεφ επιλέγει ήδη τον όρο «Μακεδονία», χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου το «Βόρεια Μακεδονία».

Ειδικότερα, όπως ανέφερε την Τρίτη στο twitter ο Ζόραν Ζάεφ «ως μέλος του ΝΑΤΟ η «Μακεδονική» ασφάλεια είναι βέβαιη, η εδαφική ακεραιότητα είναι εγγυημένη, και τα σύνορα ενισχύονται».

Παράλληλα, τη Δευτέρα το βράδυ ο πρόεδρος των Σκοπίων σημείωσε ότι «με τη συμμετοχή στην ΕΕ, όλες οι επίσημες επικοινωνίες μεταξύ της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και των μελών της ΕΕ θα μεταφράζονται και θα διερμηνεύονται στα “Μακεδονικά” ως επίσημη και αναγνωρισμένη γλώσσα σε μια περιοχή στην οποία ζουν 500 εκατ. κάτοικοι».

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, τόσο από τα παραπάνω, όσο και από όλα τα υπόλοιπα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, η συμφωνία είναι καθαρά διακοσμητική για τους σκοπιανούς, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικότατα να μην χρησιμοποιούν το πρόθεμα «Βόρεια». Να σημειώσουμε πως και η αναγνώριση του ψευδοκράτους των σφετεριστών ως “Βόρεια Μακεδονία” αποτελεί προδοσία, αλλά οι σκοπιανοί και οι εγχώριοι αμερικανοδούλοι υποτακτικοί ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια!

Αυτό, βεβαίως, αποτελεί μια ευκαιρία για να αρνηθεί η συγκυβέρνηση την όποια συνέχιση αυτής της φαρσοκωμωδίας και να υπαναχωρήσει της προδοσίας, κάτι που όμως δεν προβλέπεται καθότι θα ερχόταν σε ρήξη με το κομουνιστικό παρελθόν τους και τις εντολές των ξένων αφεντών, που θέλουν άρον – άρον να εισάγουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, προκειμένου να θωρακίσουν τα Βαλκάνια από την ρωσική επιρροή, όπως αρέσκονται να λένε.

Εμείς από την δική μας πλευρά θα θυμίσουμε ότι ο μοναδικός Αρχηγός που έχει ρητά δεσμευτεί ενώπιον όλων να ΜΗΝ σεβαστεί αυτή την επαίσχυντη συμφωνία είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Αντίθετα, δέσμευση για εφαρμογή αυτής της συμφωνίας έχει κάνει τόσο ο Τσίπρας (προφανώς αφού την υπέγραψε), όσο και ο Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zoran-zaef-sta-makedonika-olh-h-epikoinwnia-me-thn-e.e.-to-prothema-boreia#ixzz5OpXQUBWh

Exit mobile version