Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα Καμμένου προς τα ερείπια των Ανέλ: Όσο προλάβουμε να φάμε ακόμη, σύντροφοι!

Μήνυμα Καμμένου προς τα ερείπια των Ανέλ: Όσο προλάβουμε να φάμε ακόμη, σύντροφοι!

Μερίδιο από την φτηνή επικοινωνιακή φιέστα ψέματος και παραπλάνησης του Τσίπρα στην Ιθάκη διεκδίκησε ο “ζητωπατριώτης” Καμμένος, ο οποίος απευθύνθηκε σήμερα στα ερείπια των Ανέλ, δηλαδή την εναπομείνασα κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο καρεκλοκένταυρος υπουργός Εθνικής Άμυνας που δεν ξεκολλά από την καρέκλα του παρά τις τουρκικές προκλήσεις, τις παραχωρήσεις σε Αιγαίο και Θράκη και την προδοσία της Μακεδονίας αναφέρθηκε αρχικά στα επιτεύγματα (!) της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας κι αυτός πως δήθεν βγήκαμε από τα Μνημόνια κι ότι η ανάπτυξη έρχεται…

Στο τέλος μάλιστα έκανε και μια… συγκινητική έκκληση στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του διαλυμένου κόμματος, υποσχόμενος ότι όσο εκκρεμεί η επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών βάζοντας χρονικό ορίζοντα μέχρι τον Μάιο (σιγά μην αντέξουν τόσο…), οι ΑΝΕΛ θα συνεχίζουν να λυμαίνονται το κράτος.

Είπε χαρακτηριστικά: “...με αυτήν ακριβώς την εκτέλεση της λαϊκής εντολής θα οδηγηθούμε σε εκλογές όταν θα λήξει η συνταγματική επιταγή ή όταν θα είναι η περίοδος εκείνη που θα πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τα εθνικά μας θέματα. Μέχρι λοιπόν να έλθει εκείνη η στιγμή και δεν θα είναι σίγουρα πριν από τον Μάϊο, έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά. Ήλθε η ώρα εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να καλέσουμε κοντά μας εκεινους που δεν άντεξαν σε όλη την πορεία μας, εκείνους που έβαλαν μικρό λιθαράκι, εκείνους που δεν άντεξαν τον εκβιασμό, το κυνήγι, την πίεση, την απειλή, εκείνους που πιθανώς αδικήσαμε…“.

Πάνο, μην κάνεις όνειρα θερινής νυκτός! Η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα ξεχαστεί και η αντίστροφή μέτρηση για την πτώση της καταστροφικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ξεκινήσει. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-kammenou-pros-ta-ereipia-twn-anel-oso-prolaboume-na-fame-akomh-suntr#ixzz5OqUMQO4S

Exit mobile version