Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μεγάλα υποκριτικά ταλέντα οι συριζαίοι. Τους ανέδειξε η παπάντζα τους ενάντια στα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (και του ΛΑΟΣ να μην ξεχνιόμαστε), έδωσαν τα ρέστα τους στην κάτω πλατεία, έκαψαν και έσπασαν όλη την Αθήνα ουκ ολίγες φορές και κατάφεραν να γίνουν κυβέρνηση. Έκαναν δημοψήφισμα, νίκησε το ΟΧΙ, έκαναν το ΟΧΙ… ΝΑΙ, αύξησαν τους φόρους, βόλεψαν αδέρφια, ξαδέρφια, γκόμενους, ψήφισαν και άλλο μνημόνιο και μας λένε σήμερα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια. Πότε πρόλαβαν τα παλληκάρια, ακόμα δεν στέγνωσε η δική τους τζίφρα. Θαύμα! Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που καθόμαστε και τους ακούμε και μερικοί τους ψηφίζουν κιόλας. Ντροπή μας και καλά μας κάνουν. Εμείς φταίμε. Την επόμενη φορά μαύρο στους Μαυρογιαλούρους και ψήφο εθνική στην Χρυσή Αυγή.

Παναγιώτης Λ.

Οι Financial Times απαντούν στον Τσίπρα για την “έξοδο από τα μνημόνια” – ΒΙΝΤΕΟ

Μας κατάντησαν να ζούμε χειρότερα από τους βούλγαρους και μιλάνε για ανάπτυξη και λωτοφάγους. Τρολάρουν τον λαουτζίκο που τους ψήφισε, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται πίσω από φίεστες και θεατρινισμούς. Μίλησαν για “φασιστικές συμμορίες” οι συμμορίτες που αιματοκύλησαν την Ελλάδα με τα μνημόνια και τις περικοπές στην δημόσια υγεία και ασφάλεια. Οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες και την επανάσταση των ντοκυμαντέρ. Χορτάσαμε “αντίσταση” στα τέσσερα. Δεν θα ξεχάσουμε κανέναν απ’ όσους έβαλαν την υπογραφή τους στην υποθήκευση της Ελλάδας και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Αυτό το θέατρο του παραλόγου σύντομα θα ρίξει αυλαία.

Μ.Ι.

Η Ραψωδία του Ψεύδους από τον Τσίπρα στην Ιθάκη

Την ώρα που πανηγυρίζουν οι συριζαίοι για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια, οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η αστυνόμευση είναι ανύπαρκτη. Υποφέρουμε και δεν ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε για να ακούσει κάποιος υπεύθυνος ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την εγκληματικότητα στις γειτονιές της Αθήνας. Σπάνε αυτοκίνητα, απειλούν με μαχαίρια και ζητούν λεφτά, αφοδεύουν όπου βρουν μέρα μεσημέρι, παρενοχλούν τα ανήλικα παιδιά μας και το κράτος απουσιάζει. Έχουμε γίνει χαβούζα, το καταλαβαίνει κανείς εκτός από την Χρυσή Αυγή; Τους ενοχλεί που σας στηρίζουμε, γιατί στέκεστε εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Δήμητρα Π.

Μέρκελ προς Τσίπρα: Για ποια «έξοδο» μιλάς; Επιθεώρηση κάθε τρίμηνο θα έχουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-22-augoustou-2018#ixzz5OskHiphr

Exit mobile version