Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ από την δήλωση του Σέρβου υπουργού Εξωτερικών: Οι αλβανοί θέλουν να πάρουν κομμάτι της Βορείου Ελλάδος!

ΣΟΚ από την δήλωση του Σέρβου υπουργού Εξωτερικών: Οι αλβανοί θέλουν να πάρουν κομμάτι της Βορείου Ελλάδος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής εφημερίδας, ο Σέρβος ΥΠΕΞ, Ίβιτσα Ντάσιτς, στο πλαίσιο συναντήσεως που είχε με τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Λαβρόφ, τον ενημέρωσε για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα Βαλκάνια από την αλβανική επεκτατικότητα, η οποία ουδόλως προσπαθεί να αντιμετωπιστεί από τους δήθεν «συμμάχους» του ΝΑΤΟ, αλλά αντιθέτως ιστορικά έχει υποστηριχθεί.

Όπως περιέγραψε ο Σέρβος ΥΠΕΞ, οι αλβανικές επιδιώξεις φτάνουν μέχρι και την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, είπε: «Θέλουν να φτάσουν στο Νις, θέλουν να πάρουν το ήμισυ του Μαυροβουνίου, τα μισά Σκόπια και τη βόρεια Ελλάδα, δεν συνειδητοποιούν ακόμη ότι η κατάσταση στον κόσμο έχει αλλάξει».

Ο λόγος, βεβαίως, για την Ήπειρο και τις περιοχές της Θεσπρωτίας που αντιστοιχούν στην λεγόμενη «Τσαμουριά» που προπαγανδίζουν οι αλβανοί. Το γεγονός ότι αυτές οι αναφορές έφτασαν να συζητιούνται σε επίπεδο ΥΠΕΞ σημαίνει ότι δεν είναι μονάχα αρλουμπολογίες κάποιων αφελών, αλλά μία πραγματική αλβανική επιδίωξη με… «σάρκα και οστά».

Από την πλευρά της η Ελλάδα σε αυτή την χρονική συγκυρία βρίσκεται ανυπεράσπιστη. Από την μία πλευρά έχει στο τιμόνι του ΥΠΕΞ έναν Κοτζιά που προτίθεται να… λύσει το «αλβανικό» προαναγγέλλοντας μέχρι και… επιστροφή περιουσιών στους «Τσάμηδες», ενώ και σε όλα τα άλλα θέματα υπακούει τις εντολές του ΝΑΤΟ, που εδώ και δεκαετίες στηρίζει τον αλβανικό επεκτατισμό και εν γένει την δημιουργία του ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια.

Την αρμόζουσα απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις έδωσε πρόσφατα ο Σέσελι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-serbos-upej-oi-albanoi-theloun-na-paroun-kommati-ths-boreiou-ellados#ixzz5OuGskhAd

Exit mobile version