Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή αγωνίας από την Θράκη: Οι αθλητικοί σύλλογοι προωθούν τα αποσχιστικά σχέδια του τουρκικού προξενείου

Μια επιστολή Έλληνα πομάκου που δημοσιεύτηκε στο facebook αποκαλύπτει με γλαφυρό τρόπο την προπαγάνδα του τουρκικού προξένειου στην Θράκη μέσω των αθλητικών συλλόγων, καθώς και τα ύπουλα σχέδια των τουρκόφρονων για απόσχιση της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο Ριτβάν Χουσεΐν, έχοντας αναρτήσεις και τα ακόλουθα λογότυπα των ομάδων αναφέρει:

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση. Συγγνώμη που δεν γράφω ελληνικά, αλλά έχω τουρκικό πληκτρολόγιο. Παρακολουθώ όλο και περισσότερες ομάδες της μειονότητας που επιλέγουν στο σήμα τους τα χρώματα πράσινο, μαύρο και άσπρο που είναι τα χρώματα της σημαίας της Δυτικής Θράκης.

Επίσης, η Iskece Spor που λέμε εμείς, δηλαδή η αθλητική ένωση Ξάνθης, που έχει σήμα σαν Paris Se Zermen, αλλά έχει στο ρολόι της Ξάνθης μας να δείχνει ότι είναι η ώρα 9.05, δηλαδή η ώρα που πέθανε ο Mustafa Kemal Ataturk. Δηλαδή το ρολόι της πόλης μας πρέπει σώνει και ντε να πενθεί τον Ataturk!

Και εγώ ρωτάω τους αυτονομιστές συμπολίτες μας: τόσο δηλητήριο έχουν για την πατρίδα μας την Ελλάδα, που ακόμα και στις ομάδες ποδοσφαίρου θέλουν να περνάνε μηνύματα κατά της Ελλάδος και υπέρ της απόσχισης; Το κράτος θα ταρακουνηθεί ποτέ από όλα αυτά; Απλά ερωτήματα. Σας παρουσιάζω μερικά “σήματα” ομάδων.

Η επίσημη Πολιτεία άραγε τι κάνει; Τίποτα! Παρακολουθεί με απάθεια τις συνεχιζόμενες ανθελληνικές και αποσχιστικές ενέργειες στην Θράκη, αφού είναι η ίδια που ανοίγει την πόρτα στον Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kraugh-agwnias-apo-thn-thrakh-oi-athlhtikoi-sullogoi-prowthoun-ta-aposchist#ixzz5Ovfvzgai

Exit mobile version