Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλούν οι τούρκοι: Με ψευδή δημοσιεύματα προσπαθούν να πείσουν ότι οι Έλληνες τους πυροβόλησαν στο Αιγαίο

Προκαλούν οι τούρκοι: Με ψευδή δημοσιεύματα προσπαθούν να πείσουν ότι οι Έλληνες τους πυροβόλησαν στο Αιγαίο

Ύστερα από δύο συνεχόμενα περιστατικά με πυροβολισμούς στο ψαχνό από τούρκους ψαράδες εναντίον Ελλήνων, οι τούρκοι αντεπιτίθενται επικοινωνιακά με fake news από την Hurriyet, η οποία δημοσιεύει εικόνες από… σπασμένα παράθυρα, προσπαθώντας να πείσει ότι «Έλληνες πυροβόλησαν τούρκους ψαράδες».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, οι τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν σε διεθνή χωρικά ύδατα στα ανοικτά της Σάμου κοντά στο Γαϊδουρονήσι όταν τους πλησίασε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού.

Το πλήρωμα σκάφους του Λιμενικού, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους έβριζε επί… μιάμιση ώρα (!), ακολούθως τους πυροβόλησαν (!!), αλλά όταν άρχισαν να καταγράφουν με το κινητό τους Έλληνες λιμενικούς, εκείνοι κατέβασαν τα όπλα τους.

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για ένα κακόγουστο παραμύθι που δεν αντέχει σε κανενός είδους σοβαρή κριτική, αλλά ακόμα και αν ευσταθούσε οι τούρκοι βρίσκονταν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και συνεπώς καλώς εκδιώχθησαν.

Η όλη υπόθεση δείχνει την σύμπραξη και την συνεννόηση που υπάρχει ανάμεσα στους τούρκους «ψαράδες», που αποτελούν στην ουσία παρακρατικούς, τον τουρκικό τύπο και το βαθύ τουρκικό κράτος, γεγονός που πρέπει να καταστήσει το ελληνικό κράτος πρώτον υποψιασμένο για αυτή την σύμπραξη και δεύτερον να αντιμετωπίσει με τον πρέποντα τρόπο τους παρακρατικούς «ψαράδες».

Ψιλά γράμματα αυτά, βεβαίως, στην μπανανία του Τσίπρα και του Καμμένου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prokaloun-oi-tourkoi-me-pseudh-dhmosieumata-prospathoun-na-peisoun-oti-oi-e#ixzz5P1HwDWPH

Exit mobile version