Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Μετά την έξοδο από τα μνημόνια ο Τσίπρας θα μας φέρει και τρένο σίφουνα που θα κάνει το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε τρεις μόνο ώρες. Όταν θα γίνουν ράγες, όταν θα ηλεκτροδοτηθούν και αφού είχαν παρατημένο τον ΟΣΕ μέχρι να χρεοκοπήσει, τώρα τον διαφημίζουν εφόσον όλα τα έσοδά του θα πηγαίνουν σε ξένη τσέπη. Κλασσική περίπτωση… βλάβης. Ό,τι έκαναν οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες, το ίδιο κάνουν και οι συριζαίοι. Ξυπνάει σιγά σιγά ο λαουτζίκος όμως και τους γυρνάει την πλάτη. Στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει. Υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Ν.Π.

23 Αυγούστου 1939: Γιατί χαίρεται και χαμογελάει ο Στάλιν;

Λαθροαλλοδαποί πυροβόλησαν αστυνομικούς στον Λαγανά της Ζακύνθου. Αυτοί οι φιλήσυχοι και… άγιοι άνθρωποι προφανώς ενοχλήθηκαν από τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία των αστυνομικών που τόλμησαν να θέλουν να τους ελέγξουν. Πολύ φυσιολογικό εφόσον από την ώρα που πατάνε το πόδι τους εδώ τους έχουν σαν πασάδες, υποκλίσεις και όλα για την ευχαρίστησή τους. Τους χάλασαν την ηρεμία και οι άνθρωποι εξοργίστηκαν. Να σηκώσουν τα όπλα για να σκοτώσουν τους αστυνομικούς εδώ ξέρουν, να σηκώσουν τα όπλα στις πατρίδες τους για να τις ελευθερώσουν από τους κατακτητές όμως όχι. Έξω οι αιμοβόροι λαθρομετανάστες και οι τυχοδιώκτες λιποτάκτες από την Ελλάδα! Χρυσή Αυγή μέχρι να γυρίσει τούμπα ο κόσμος!

Ελευθέριος Λ.

Προκαλούν οι τούρκοι: Με ψευδή δημοσιεύματα προσπαθούν να πείσουν ότι οι Έλληνες τους πυροβόλησαν στο Αιγαίο

Όταν βλέπω τους νεοδημοκράτες που έκαψαν τόσο κόσμο στην Ηλεία το 2007 να μιλάνε για την φωτιά στο Μάτι και να ζητάνε ευθύνες για την τραγωδία την ώρα που όλοι αυτοί έμειναν ατιμώρητοι για τις καταστροφές από την φωτιά την Ηλεία με ξεπερνάει. Να μην αναφέρω το ταμείο Μολυβιάτη που ένας Θεός ξέρει σε ποια τσέπη μπήκαν όλα αυτά τα λεφτά. Επί κυβερνήσεώς τους καιγόταν η Αθήνα επί δεκαπέντε ημέρες και η Πάρνηθα. Κανείς δεν έφταιγε για όλα αυτά όπως και τώρα κανείς δεν φταίει. Έχουν πολύ θράσος να μας θεωρούν χρυσόψαρα και να μιλάνε με το δάκτυλο σηκωμένο. Θα στηρίζω την Χρυσή Αυγή μέχρι να δω όλους αυτούς τους ανίκανους και τους πονηρούς στην φυλακή. Καμία εξαίρεση πουθενά! Μόνο έτσι θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα σταματήσει ο κάθε Μητσοτάκης και ο κάθε Τσίπρας να μας κοροϊδεύουν. Ένα μεγάλο μπράβο στον Αρχηγό και σε όλους εσάς για την επιμονή σας.

Μ.Ι.

Τους κάρφωσαν οι αμερικάνοι φίλοι τους: Οι ΗΠΑ έδωσαν εντολή σε Τσίπρα – Καμμένο για την προδοσία της Μακεδονίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-23-augoustou-20181#ixzz5P2vfkF31

Exit mobile version