Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκαιο τέλος

Δίκαιο τέλος

Συνελήφθησαν επιτέλους  οι εγκληματίες : Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός, μέλη της ληστρικής συμμορίας δολοφόνων που προκάλεσαν τον θάνατο του 25χρονου φοιτητή Νικόλαου Μουστάκα, στου Φιλοπάππου.

Πρόκειται  δυστυχώς για δύο σεσημασμένους (!) αλλοδαπούς που συνέχιζαν ανενόχλητοι  το …. ανθρωπιστικό τους έργο. Ο ένας από αυτούς τους … καταπιεσμένους «ακτιβιστές αντιρατσιστικής συναδέλφωσης», δηλώνει ανήλικος, κατά την συνήθη τακτική των αλλοδαπών εγκληματιών (συμβουλευμένων για το βολικό ψέμα από σιχαμερούς «αλληλέγγυους» παλιάτσους). ‘Όμως  παραδέχθηκε (τι ήθος !) ότι μαζί με τους άλλους συμμορίτες επιτέθηκαν με σπασμένο μπουκάλι ενάντια στον νεαρό συμπατριώτη μας με σκοπό να τον ληστέψουν. (Μπουκάλι γιατί μεταφέρεται άφοβα, δίχως να κινδυνεύουν να συλληφθούν για  οπλοκατοχή – οπλοφορία οι εγκληματίες)

Αλλά, όπως ισχυρίζεται ο δράστης, ο νεαρός Έλληνας – που αντί να παραδοθεί αντιστάθηκε στους δειλούς εγκληματίες, ένας απέναντι σε τρεις- «παραπάτησε» ο …. απρόσεκτος  και έπεσε από δικό του λάθος στον γκρεμό!

Αναφέρεται στις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες πως οι αστυνομικοί τους εντόπισαν από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα (καθώς όπως προαναφέρθηκε ως «συνεπείς ευπαθείς» ήσαν σεσημασμένοι) τα οποία ανευρέθηκαν  επάνω σε πλαστική σακούλα, από ακριβείς πληροφορίες που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν με μεθοδική έρευνα, καθώς και από συσχετιζόμενες κλήσεις κινητών τηλεφώνων  τις οποίες κατάφεραν να εντοπίσουν. Μάλλον οι δράστες ήσαν μέλη μιας από τις καταπιεσμένες ευπαθείς συλλογικότητες που είναι «κοινωνικά υπερδραστήριες» (δλδ. συμμορίες) των Πακιστανών, οι οποίες δρουν στο πολύπαθο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ επισημαίνεται ότι (προφανώς με σκοπούμενο δόλο) απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους αμέσως μετά το θάνατο του εικοσιπεντάχρονου φοιτητή.

Οι εμπειρότεροι δύο Πακιστανοί  (προφανώς έχοντας και ευρύτερο πληθυσμιακά δίκτυο ομογενών τους) κατατρομαγμένοι από την εύλογη έκταση που έλαβε  η υπόθεση, προσπάθησαν να διαφύγουν από την Πατρίδα μας, καταφεύγοντας κατ’ αρχήν στη Θήβα, και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου και κατέληξαν στην Ειδομένη, όπου εν τέλει συνελήφθησαν.

Οι τρεις αλλοδαποί είχαν προσαχθεί στην Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής όπου και εξετάστηκαν ως βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση. Τους δράστες τους είχε ήδη ταυτοποιήσει και τους καταζητούσε ήδη από ενωρίς η αστυνομία. Αρχικώς η Πορτογαλίδα φίλη του θύματος δεν είχε αναγνωρίσει τον δράστη στις φωτογραφίες που της επεδείχθησαν από παλαιότερες προσαγωγές του. Όταν όμως προσήχθη -το βράδυ της Πέμπτης- στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τον ανεγνώρισε μετά βεβαιότητας.

Συμφώνως προς αστυνομικές πηγές, η σύλληψη τους ήταν απλώς ζήτημα χρόνου, παρά το ότι είχαν εξαφανισθεί τάχιστα από τα σπίτια όπου διέμεναν στην Αθήνα. Η εύστοχη εκτίμηση της Αστυνομίας, ήταν ότι προφανώς οι τρεις αλλοδαποί θα προσπαθούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό, οπότε για τον λόγο αυτόν είχαν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα ελέγχου σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikaio-telos#ixzz5P5WudJG3

Exit mobile version