Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος: Ο πελάτης του Βορίδη στο σκάνδαλο Energa – Hellas Power αποφυλακίζεται λίγο μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια για… λόγους υγείας!

Τραγέλαφος: Ο πελάτης του Βορίδη στο σκάνδαλο Energa - Hellas Power αποφυλακίζεται λίγο μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια για… λόγους υγείας!

Φάγανε 256 εκατ. ευρώ και δεν έκατσαν στην φυλακή ούτε λίγους μήνες – Άλλο ένα σκάνδαλο «καθαρίζει» επί Σύριζα

Με εκπροσώπηση ΝΔ και επί κυβερνήσεως Σύριζα λήγει άλλο ένα εκ των σκανδάλων της Μεταπολίτευσης, όπου χαθήκανε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους λαβύρινθους των off shore εταιρειών, πάντα με θύμα τους Έλληνες πολίτες.

Ο λόγος για το σκάνδαλο Energa – Hellas Power, των δύο εταιρειών που οι υπεύθυνοί τους καταδικάστηκαν αμετάκλητα, ο μεν Φλώρος σε πολυετή κάθειρξη και ο Μηλιώνης σε μία προκλητική ποινή –χάδι με ελάχιστη εγγύηση και αναστολή της ποινής, για την υπεξαίρεση 256 εκατ. ευρώ.

Εν τέλει και ο Φλώρος που κατέληξε στην φυλακή ακολούθησε τον δρόμο του Τσοχατζόπουλου και αποφυλακίστηκε σήμερα μετά από μία ελάχιστη διαμονή στην φυλακή βγήκε επικαλούμενος… λόγους υγείας και συγκεκριμένα «λόγω κρίσεων επιληψίας και άλλων ψυχιατρικών προβλημάτων». Τώρα ο πελάτης του Βορίδη θα πάει λίγο Μύκονο για να ηρεμήσουν τα… ψυχολογικά του.

Ο Αριστείδης Φλώρος το Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών και χρηματική ποινή 1,5 εκατ. ευρώ, για το σκάνδαλο της Energa, ενώ τον περασμένο Μάρτιο κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.

Εμείς θυμίζουμε για άλλη μία φορά πως πραγματική κάθαρση σε αυτόν τον βασανισμένο, από την διαφθορά, τόπο μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-o-pelaths-tou-boridh-sto-skandalo-energa-hellas-power-apofu#ixzz5P5Ys2g6P

Exit mobile version