Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψέματα και ακατάσχετη παροχολογία από έναν Τσίπρα που ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο

Ψέματα και ακατάσχετη παροχολογία από έναν Τσίπρα που ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο

Από σήμερα μπήκαμε και επισήμως σε προεκλογική περίοδο, όπου η ΝΔ και ο Σύριζα θα μπουν σε μία αισχρή και προκλητική πλειοδοσία υποσχέσεων παροχών επάνω στα ερείπια της Ελλάδος.

Ο Τσίπρας από την Σύρο έκανε λόγο για… αύξηση του κατώτατου μισθού (που με βάση τα όσα έχουν πει οι διεθνείς τοκογλύφοι υπολογίζεται στα 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ και ΑΝ) και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

Όλα αυτά, βεβαίως, είναι «δώρον άδωρον», αφού με την μείωση του αφορολογήτου το κράτος τα βάζει στην τσέπη του φορολογούμενου, μόνο και μόνο για να τα ξαναπάρει πίσω αμέσως μετά.

Και επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το φιλοδώρημα των 30 ευρώ που θα πάρει έτσι κι αλλιώς πίσω η εφορία ωχριά μπροστά στις πραγματικές παροχές της κυβερνήσεως προς τους λαθρομετανάστες, τις ΜΚΟ και τα “hot spot”.

Χώρια που είναι προκλητικό να βγαίνει ο πρωθυπουργός της χώρας και να πανηγυρίζει επειδή οι διεθνείς τοκογλύφοι του επέτρεψαν (αν και μπορεί να πάρουν πίσω την… άδεια) να δώσει φιλοδώρημα στους ιθαγενείς, την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει υποστεί την μετανάστευση της νεολαίας της στο εξωτερικό και χιλιάδες επιχειρήσεων έχουν βάλει λουκέτο μονάχα στα χρόνια της διακυβερνήσεως Τσίπρα, με αποτέλεσμα η ανεργία να είναι στο 22,4%!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psemata-kai-akatascheth-parochologia-apo-ena-prwthupourgo-pou-etoimazei-hrw#ixzz5P6gfdubF

Exit mobile version