Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Σεσημασμένοι για επιθέσεις και ληστείες οι αλλοδαποί που σκότωσαν τον νεαρό στον λόφο του Φιλοπάππου. Με λίγα λόγια τους έχουν πιάσει και άλλες φορές για τα ίδια εγκλήματα και αντί να τους απελάσουν ή να τους χώσουν φυλακή, τους είχαν έξω να βολτάρουν και να εγκληματούν! Αυτό είναι το σύγχρονο “δημοκρατικό” και προπάντων ευρωπαϊκό ελληνικό κράτος. Και μετά απορούν γιατί οι πολίτες στρέφονται στην Χρυσή Αυγή που είναι “ακραία” και “βίαιη” και “αντιδημοκρατική”. Το να αφήνεις ελεύθερους αυτούς τους “ανθρώπους”, που με τον μανδύα του “πρόσφυγα” έχουν εισέλθει παράνομα στην κοινωνία μας για να παρασιτούν, να εγκληματούν και να μην έχουν νομικές συνέπειες είναι βία και ρατσισμός και σίγουρα δεν είναι δημοκρατία. Υπάρχει άνθρωπος λογικός που αφήνει όλα αυτά να συμβαίνουν και κοιμάται ήσυχος τα βράδια; Με εξοργίζουν πραγματικά αυτές οι καταστάσεις και πραγματικά νιώθω “ρατσίστρια” γιατί έχουμε γεμίσει με εγκληματικά στοιχεία που δεν έχουν καμία διάθεση να ζήσουν πολιτισμένα στον τόπο μας και μας κάνουν να υποφέρουμε, μας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια μας. Χρυσή Αυγή να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας.

Ιουλία Λ.

To “παλιό” ξανάρχεται: Η πασόκα Κατσέλη προανήγγειλε την υπουργοποίηση της!

Λάδι την έβγαλε ο Φλώρος της Energa, που αφού έκλεψε 260 εκατομμύρια ευρώ και έφαγε 20 χρόνια φυλακή οριστικά και αμετάκλητα, “αρρώστησε” με επιληψία και αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας. Όταν τα έσπαγε σαν άλογο στην Μύκονο στην υγεία των κορόιδων ήταν μια χαρά όμως. Ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο και το ίδιο έργο παίζεται ξανά. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με την ΝΔ, που ήταν αγκαλιά με το ΠΑΣΟΚ, αθωώνουν τους κλέφτες και μαζί με αυτούς τρώνε τα κλεμμένα. Μόλις αδειάσουν τα ταμεία της κάθε ΔΕΗ, του κάθε δημόσιου ταμείου παίρνουν και ένα μνημονιάκι και στέλνουν τον λογαριασμό στον λαουτζίκο που διψάει για “δημοκρατία” και κάλπικες υποσχέσεις. Δεν φταίνε λοιπόν αυτοί, φταίνε οι κακομοιραίοι στο μυαλό και οι βολεμένοι που τους ψηφίζουν και κάνουν αυτούς τους κλέφτες άρχοντες. Ανυπομονώ για την στιγμή που θα έρθουν όλα ανάποδα γι’ αυτούς και η Χρυσή Αυγή θα τους χαλάσει την συνταγή εφ’ όρου ζωής.

Κώστας Λ.

Γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Φιλοπάππου: Είχαν συλληφθεί και δεν είχαν απελαθεί!

Ο αμερικάνικος στρατός ζήτησε συγγνώμη από τους σκοπιανούς επειδή τους αποκάλεσε “Βόρεια Μακεδονία” και όχι “Μακεδονία”. Στο Βιλαμπάφο, που λέγεται Ελλάδα, ο Κοτζιάς ο προδότης παράνομα και καταχρηστικά υπόγραψε το κατάπτυστο σύμφωνο των Πρεσπών εν ονόματι του Ελληνικού λαού ακόμα υπάρχει πολιτικά. Αυτοί μας κυβερνούν. Παχύσαρκοι εγκεφαλικά άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με το Ελληνικό πνεύμα και Ιστορία. Άνθρωποι ανθέλληνες, οικουμενιστές που πουλάνε ακόμα και την μάνα τους για λίγη καρέκλα και εφήμερη προβολή. Σε αυτούς τους προδότες, που ενώ έχασαν τον συμμοριτοπόλεμο τώρα χαρίζουν την Μακεδονία μας στους εαμοβούλγαρους όπως τους είχαν τάξει τότε, μια και μόνο απάντηση τους αξίζει: Μολών Λαβέ.

Μ.Φ.

Τραγέλαφος: Ο πελάτης του Βορίδη στο σκάνδαλο Energa – Hellas Power αποφυλακίζεται λίγο μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια για… λόγους υγείας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-augoustou-2018#ixzz5P9wri9MZ

Exit mobile version