Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι απέγιναν οι καταδικασμένοι για το σκάνδαλο Energa – Hellas Power;

Τι απέγιναν οι καταδικασμένοι για το σκάνδαλο Energa - Hellas Power;

Με την αποφυλάκιση του Άρη Φλώρου για… λόγους υγείας, αξίζει τον κόπο να κάνουμε έναν απολογισμό στην διαλεύκανση και την τιμωρία αυτού του σκανδάλου που στοίχισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες.

Τι απέγιναν άραγε οι 11 κατάδικοι αυτής της ιστορίας; Πόσοι βρίσκονται στην φυλακή και πόσα από συνολικά 256 εκατ. ευρώ επέστρεψαν υπό την μορφή εγγυήσεων; Το συνολικό ύψος των εγγυήσεων και των χρηματικών ποινών που αντιμετώπισαν οι κατάδικοι για αυτό το σκάνδαλο ανήλθε περίπου στα 4 εκατ. ευρώ.

Από τους 11 κατάδικους οι 8 πήρανε αναστολή της ποινής τους και μόνο τρεις οδηγήθηκαν στην φυλακή. Επρόκειτο για τον Άρη Φλώρο, την Μαρία Σκλαβάκη και τον Πέτρο Νικολοθανάση.

Ο Φλώρος αποφυλακίστηκε τώρα για… ψυχολογικά προβλήματα. Η Σκλαβάκη αποφυλακίστηκε πέρσι για… ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας της! Ο Νικολοθανάσης μάλλον θα αποφυλακιστεί την επόμενη φορά αν κρίνουμε με την πορεία που ακολουθεί η υπόθεση.

Κοινώς, 256 εκατομμύρια ευρώ έκαναν «φτερά» και το δικαστήριο απεφάνθη ενοχή 11 ανθρώπων. Από αυτούς, λοιπόν, επεστράφησαν μονάχα τα 4 εκατ. ευρώ πίσω και 1 χρόνο μετά την λήξη της δίκης όλοι εκτός από έναν βρίσκονται εκτός φυλακής.

«Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος»!

Υ.Γ. Το γεγονός ότι στην εκπροσώπηση των κατηγορουμένων εμπλεκόταν η Νέα Δημοκρατία είναι προφανώς… σύμπτωση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-apeginan-oi-katadikoi-gia-ton-skandalo-energa-hellas-power#ixzz5PCUXYcTL

Exit mobile version