Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγαλώνει το κύμα φυγής από την Βενεζουέλα – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον «σοσιαλιστικό παράδεισο» του συντρόφου Μαδούρου ωθεί τους πολίτες να εγκαταλείψουν την χώρα άρον άρον .

400.000 άνρθωποι έχουν καταφύγει στο Περού – Ο ρυθμός των αφίξεων βρίσκεται στο επίπεδο των 3.000 την ημέρα – Το 7,5% των πολιτών εγκατέλειψαν ήδη την Βενεζουέλα!

Η κυβέρνηση του Περού αναμένει να υποδεχθεί ακόμη 100.000 άτομα από τη Βενεζουέλα μέσα τους προσεχείς μήνες, κάτι που θα αυξήσει σε μισό εκατομμύριο τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν εισέλθει στην επικράτειά της εξαιτίας της οικονομικής και πολιτικής κρίσης στην πατρίδα τους.

Από το Σάββατο, οι αρχές του Περού άρχισαν να απαιτούν την επίδειξη διαβατηρίου από τους πολίτες της Βενεζουέλας που θέλουν να εισέλθουν στο έδαφος της χώρας. Ο υπουργός Εξωτερικών N. Ποπολίσιο διαβεβαίωσε ότι η Λίμα θα χορηγεί ανθρωπιστικές βίζες σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Σιγά σιγά το Περού αρχίζει να επιβάλει αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορά του ώστε να περιορίσει το κύμα φυγής από την γειτονική Βενεζουέλα. Ο θαυμασμός όμως που τρέφουν οι συριζαίοι για το καθεστώς Μαδούρο μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει τους “πρόσφυγες” της Βενεζουέλας μέχρι και την χώρα μας!

Ήδη σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής οι «πρόσφυγες» που καταφθάνουν στην χώρα μας ανήκουν σε συνολικά τουλάχιστον 61 εθνικότητες από όλο τον κόσμο, γιατί όχι και από την Βενεζουέλα λοιπόν;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalwnei-to-kuma-prosfugwn-apo-thn-benezouela-tha-erthoun-kai-sthn-ellada#ixzz5PDGrXcmk

Exit mobile version