Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ινδονησία: Παραπονέθηκε για τον θόρυβο σε τζαμί και κατέληξε στη φυλακή – Πόσο μακριά είναι αυτές οι σκηνές από την Ελλάδα;

Η είδηση που ακολουθεί μπορεί να προέρχεται από την μακρινή Ινδονησία όμως η ουσία της είναι πολύ κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα.

Στην Ινδονησία χωρίς να υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος όπως στην Ελλάδα, γυναίκα καταδικάστηκε για προσβολή του Ισλάμ μόνο και μόνο επειδή διαμαρτυρήθηκε για την ένταση των ηχείων του τεμένους.

Δικαστήριο της Ινδονησίας καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών γυναίκα η οποία παραπονέθηκε  για τον θόρυβο που έκαναν τα ηχεία σε τέμενος της περιοχής της. Η καταδικασθείσα, κρίθηκε ένοχη για την κατηγορία της βλασφημίας προς το Ισλάμ και αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα με χειροπέδες.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, τόνισε πως θα καταθέσουν έφεση στην απόφαση, ενώ μία συντηρητική ομάδα της χώρας κατήγγειλε την ποινή ως «πολύ μικρή». Η μέγιστη ποινή για κατηγορίες βλασφημίας είναι τα πέντε χρόνια.

Το συνταγματικό δίκαιο της Ινδονησίας εγγυάται την ελευθερία του λόγου και την ανεξιθρησκία, όμως τα τελευταία χρόνια είναι πολλές οι περιπτώσεις που μη μουσουλμάνοι διώκονται γιατί θεωρείται πως προσέβαλαν το Ισλάμ. Στην πλειονότητά τους αυτές οι υποθέσεις καταλήγουν με καταδίκη των κατηγορουμένων.

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στην μακρινή Ινδονησία. Στην χώρα μας όμως, σύσσωμο το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο έχει ψηφίσει πανηγυρικά πρώτα τον αντιρατσιστικό νόμο και στην συνέχεια την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό ώστε να κάμψει τις αντιδράσεις των πολιτών. Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι εν εξελίξει και μόνο η Χρυσή Αυγή με τον πολιτικό της αγώνα μπορεί το σταματήσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paraponethhke-gia-ton-thorubo-se-tzami-kai-katelhje-sth-fulakh#ixzz5PDpjNks3

Exit mobile version