Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης με σκοπό την διανομή μεγάλης ποσότητας εφημερίδων του Κινήματος, αλλά και την ενημέρωση των παρισταμένων για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με τα μνημόνια και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή.

Τα μηνύματα που έλαβαν οι συναγωνιστές ήταν θετικά πράγμα που αποδεικνύει και την εκλογική άνοδο που πλέον οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να αγγίζει το διψήφιο ενώ η εξασφάλιση της τρίτης θέσης είναι βεβαιότητα. Τα συμπεράσματα αυτά δικαιώνουν τον αγώνα μας αλλά πολύ περισσότερο δικαιώνουν τον Αρχηγό του Κινήματος μας που προφυλακίστηκε άδικα. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο και μια δυνατή Χρυσή Αυγή θα είναι ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Ο μόνος δρόμος για Εθνική Απελευθέρωση, για Αληθινή Εθνική Ανεξαρτησία είναι ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι των χρεοκοπημένων νεομπολσεβίκων και φιλελεύθερων και των δήθεν “πατριωτών”, που εκλιπαρούν για ένα κόκαλο εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn726#ixzz5PGx3HlxY

Exit mobile version