Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: «Ο ταξικός πόλεμος συνεχίζεται» – Η δήλωση του Κουτσούμπα για τον Συμμοριτοπόλεμο!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: «Ο ταξικός πόλεμος συνεχίζεται» - Η δήλωση του Κουτσούμπα για τον Συμμοριτοπόλεμο!

Εκδήλωση με συμβολισμό στις Πρέσπες διοργάνωσε το «συνταγματικό τόξο» με θέμα τον Συμμοριτοπόλεμο. Ο συμβολισμός του τόπου της εκδηλώσεως αποσκοπούσε στο να δείξει πως ένα από τα πάγια αιτήματα των συμμοριτών – κομμουνιστών την τριετία 46 – 49 έγινε πραγματικότητα. Ο λόγος, βεβαίως, για την προδοσία της Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε η κυβέρνηση διά του Σπίρτζη και του «διαστημικού» υπουργού Παππά, το ΠαΣοΚ διά της Γεννηματά και το ΚΚ€ με τον Κουτσούμπα. Επρόκειτο, δηλαδή, για μία εκδήλωση σε επίπεδο… πολιτικών αρχηγών.

Αξίζει να σταθούμε στην δήλωση του Κουτσούμπα, μία δήλωση που χρονικά συμπίπτει με την λήξη του Συμμοριτοπολέμου και συνεπώς δείχνει τις προθέσεις του κόμματος της προδοσίας. Σας την παραθέτουμε:

«η τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ, την οποία αγκάλιασε ο λαός εδώ της περιοχής των Πρεσπών, ευρύτερα όλης της Βόρειας Ελλάδας και όλης της χώρας μας, ήταν μια κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην πατρίδα μας, τον προηγούμενο αιώνα. Και βέβαια ξέρετε ότι κάθε εμφύλιος είναι και ταξικός πόλεμος. Ο ταξικός πόλεμος δε σταματά και δεν πρόκειται να σταματήσει όσο πάνω σε αυτή τη γη, σε αυτό τον πλανήτη, υπάρχει αδικία, εκμετάλλευση και καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο».

Είναι πραγματικά απίστευτο, δεν τους φτάνει το γεγονός ότι αιματοκύλησαν μία φορά την Ελλάδα, διαλαλούν μέχρι και σήμερα ότι «ο ταξικός πόλεμος συνεχίζεται», δείχνοντας ξεκάθαρα την συνέχεια στην προδοσία του εν λόγω κόμματος.

Και φυσικά δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη αυτό που είπε ο Κουτσούμπας, αφού στις σημερινές θέσεις του ΚΚΕ είναι το να εξαπολύσει νέο Συμμοριτοπόλεμο προς κατάληψη της εξουσίας, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Θυμίζουμε το απόσπασμα από τις θέσεις του ΚΚ€:

«Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtoi-o-tajikos-polemos-sunechizetai-h-dhlwsh-tou-koutsoumpa-gia-ton#ixzz5PJ7BY8CQ

Exit mobile version