Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε τουρκική φιέστα εκτυλίχθηκε συναυλία στην Θράκη: Τραγουδιστής ύψωσε την ημισέληνο!

Οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη – Χρησιμοποιούν ακόμα και τις συναυλίες ώστε να υλοποιήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια.

Το τουρκικό προξενείο και οι κάθε λογής πράκτορες της Άγκυρας, έχοντας το ελεύθερο από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν προκειμένου να “κοσοβοποιήσουν” την Θράκη.

Σε συναυλία στο 14ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου Ξάνθης ο διάσημος στην Τουρκία τραγουδιστής της ποπ Σινάν Ακτσίλ, άνοιξε μια τουρκική σημαία και είπε “Σήμερα εδώ είναι κόκκινα -άσπρα”. Το θέμα μάλιστα προέβαλλαν έντονα οι τουρκικές εφημερίδες, όπως η “Sabah” για παράδειγμα, γράφοντας βέβαια και υπερβολές για ύπαρξη 25.000 ατόμων στη συναυλία!

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 11 Αυγούστου και όπως γράφει το tourkikanea.gr, μεταφράζοντας τις τουρκικές εφημερίδες που αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα: “Ο Σινάν Ακτσίλ ανέβηκε στην σκηνή. Έδωσε συναυλία στο 14ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου Ξάνθης, όπου ενθουσίασε 25.000 άτομα. Ο Ακτσίλ επί σκηνής άνοιξε τουρκική σημαία και είπε «σήμερα εδώ είναι κόκκινα-άσπρα»”.

Υ.Γ. Έξω οι τουρκοπράκτορες από την Θράκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-tourkikh-fiesta-ektulichthhke-sunaulia-sthn-thrakh-tragoudisths-upswse-t#ixzz5PJ7xepfo

Exit mobile version