Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ω ρε μεγαλεία: Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι Ψαριανός και Αμυράς από το Ποτάμι!

Ω ρε μεγαλεία: Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι Ψαριανός και Αμυράς από το Ποτάμι!

Όπως αναφέρει καθεστωτική ιστοσελίδα, η συμφωνία έχει κλείσει και τώρα το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος για τις ανακοινώσεις. Ψαριανός και Αμυράς από το πολυπολιτισμικό και νεοταξίτικο Ποτάμι θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Το αν θα προηγηθεί ανεξαρτητοποίησή τους ή όχι θα εξαρτηθεί με το αν ο Θεοδωράκης θα συμφωνήσει στο πλάνο της διάλυσης του Ποταμιού, όπως το πρόσταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλαδή να ανακοινώσει προεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, χωρίς ο ίδιος να είναι υποψήφιος, για να μην γελάσει και το παρδαλό ερίφιο με την δήθεν «δεξιά» νουδούλα.

Η είδηση αυτή, περί της οποίας η καθεστωτική σελίδα προκαλεί τους εμπλεκόμενους να την διαψεύσουν, αποδεικνύει την πλήρη πασοκοποίηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το δούλεμα που «ρίχνει» στους εναπομείναντες πατριώτες που έχουν απομείνει στους ψηφοφόρους της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/w-re-megaleia-upopshfioi-me-th-nea-dhmokratia-tha-einai-psarianos-kai-amura#ixzz5PJ8H6FbC

Exit mobile version