Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νύχτα Δεκαπενταύγουστου στον Λόφο Φιλοπάππου…

Νύχτα Δεκαπενταύγουστου στον Λόφο Φιλοπάππου…

Από τον Μανώλη Καντάρη στον Νίκο Μουστάκα και η «ατυχία» του να είσαι Έλληνας,  στην ζωή και στον θάνατο

Νύχτα Δεκαπενταύγουστου και ο 25χρονος Νίκος Μουστάκας περπατάει αμέριμνος με την φίλη του στα δρομάκια του Λόφου Φιλοπάππου, δίπλα ακριβώς από την Ακρόπολη των Αθηνών.

Ένα νέο παιδί που έψαξε την τύχη του στο εξωτερικό, όπως εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα Έλληνες στην πιο παραγωγική τους ηλικία. Ένα ελληνόπουλο που επέστρεψε για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά δεν ήξερε ότι ο θάνατος παραμονεύει στους δρόμους της πατρίδας του και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, που ένα άθλιο κράτος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να μετατρέψει σε άντρο εγκληματικών συμμοριών από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Νύχτα Δεκαπενταύγουστου, ένας νέος Έλληνας δολοφονείται από «κατατρεγμένους μετανάστες», για ένα κινητό τηλέφωνο αξίας λίγων δεκάδων ευρώ… Η περίπτωση θυμίζει τον αδικοχαμένο Μανώλη Καντάρη, ο οποίος τον Μάιο του 2011 έπεσε νεκρός από τα χέρια αφγανών δολοφόνων στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το μαιευτήριο. Σκοπός της δολοφονίας ήταν η ληστεία για μια… κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες…

Πολλοί σήμερα δεν θυμούνται τον Μανώλη Καντάρη. Πολλοί σε λίγο καιρό, θα λησμονήσουν και τον Νίκο Μουστάκα. Θα ξεχάσουν και το δριμύ «κατηγορώ» της Μητέρας του 25χρονου και σε αυτό θα έχουν συμβάλλει και τα κανάλια των «αντιρατσιστών», που φρόντισαν να λογοκρίνουν (!) ακόμα και την ανοικτή επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφαιρώντας τα επίμαχα σημεία όπου αναφέρει την ταυτότητα των δολοφόνων.

Πραγματικός χείμαρρος Αλήθειας η ανοικτή επιστολή της κ. Λαμπρινής Μουστάκα και όλα τα κανάλια επέλεξαν από ένα μικρό απόσπασμα για να παρουσιάσουν. Σαν να υπήρχε ένα «αόρατο χέρι», σαν να υπήρχε εντολή, ΚΑΝΕΝΑΣ τηλεοπτικός σταθμός δεν στάθηκε στο σημείο της επιστολής που η μητέρα του θύματος αναφέρει επί λέξει:

«Μήπως, αντί να επαίρεστε κάθε χρόνο για την αύξηση του αριθμού των τουριστών, να τους ενημερώνετε ότι εδώ μέσα στην καρδιά της Αθήνας μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν βορά “μελαμψών”(;) κακοποιών, όπως αυτών που επιτέθηκαν στον Νικόλα μου;».Και με μία ακόμα φράση «κολλάει στον τοίχο» ολόκληρη την πολιτική των ανοικτών συνόρων: «Μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία, αντί να καλοδέχεται προσφέροντας “γην και ύδωρ” στα πάσης λογής εγκληματικά και επικίνδυνα με άγρια ένστικτα στοιχεία, να προνοεί πρωτίστως για την ασφάλεια των ίδιων της των πολιτών τους οποίους αφαιμάσσει καθημερινά, εγκαταλείποντάς τους παράλληλα στα χέρια αδηφάγων συμμοριών, για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού, ή μιας χρυσής αλυσίδας;»

Τα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων εργολάβων ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ κατ’ ουσίαν την επιστολή της κ. Μουστάκα. Εάν επρόκειτο για τον θάνατο οποιουδήποτε «κατατρεγμένου», τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως ο 25χρονος Νίκος Μουστάκας ήταν άτυχος γιατί ήταν Έλληνας. Και το να είσαι Έλληνας στην «Ελλάδα» του 2018 είναι μεγάλη ατυχία. Τόσο στην ζωή, όσο και στον θάνατο….

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nuchta-dekapentaugoustou-ston-lofo-filopappou#ixzz5PJTNwUTl

Exit mobile version