Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αστυνομία διακοσμητική, δικαιοσύνη διακοσμητική, πολιτικοί διακοσμητικοί και οι λαθρομετανάστες να ζουν το όνειρό τους και να μας έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Μιλούν για πρόσφυγες και για τα δικαιώματά τους τα τσουτσέκια των ΜΚΟ που τα αρπάζουν χοντρά για τον “ανθρωπισμό” τους. Ποίοι πρόσφυγες ρε σεις; Αυτοί οι εγκληματίες και οι τυχοδιώκτες; Είμαστε δυο βήματα κυριολεκτικά από τον λόφο του Φιλοπάππου και απορούμε με την κατάντια αυτού του κράτους. Μπάτε σκύλοι και αλέστε, επειδή τα βουτυρόπαιδα των προαστίων που μας κυβερνάνε δεν έχουν νιώσει ποτέ ανασφάλεια αφού τους φυλάνε νυχθημερόν και παρ’ όλο που είναι με χίλιες κλειδαριές ασφαλισμένα τα σπίτια τους, έχουν ανοίξει τα σύνορα φαρδιά πλατιά, για να μπει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι. Ας βγουν λίγο παρά έξω από τον μικρόκοσμό τους, ας ανοίξουν τα γκαβά τους να δουν πώς βιώνει ο απλός καθημερινός άνθρωπος όλη αυτή την ασυδοσία και την ανομία. Δυο λεπτά από την Ακρόπολη και να δολοφονείται έτσι βάναυσα ένα νέο παιδί από λαθρομετανάστες κακοποιούς που τους έχει ευεργετήσει η Ελλάδα και οι Έλληνες και να μην συμβαίνει τίποτα. Ντροπή και αίσχος. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή και δυστυχώς έχουμε αργήσει.

Μαρία Η.

Δέκα ληστείες στην ίδια περιοχή είχαν διαπράξει οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Φιλοπάππου – Φωτογραφίες από την δράση τους!

Άμεση απέλαση όλων των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών. Δεν είναι κέντρο διερχομένων η Ελλάδα και κακώς την κατάντησαν έτσι. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας, ούτε ανθρωπισμού, είναι θέμα καθαρά μαθηματικών. Η κουλτούρα του παράνομα εισερχόμενου πληθυσμού είναι απολίτιστη και δίχως κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Τόσες χιλιάδες δολοφονίες έχουν διαπραχθεί και δεν το βλέπουν αυτό οι “μορφωμένοι” που μας κυβερνούν. Δεν πάει άλλο, έχουμε παιδιά και οικογένειες που πρέπει να προστατεύσουμε και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση στο τέλος θα γίνουμε Ουκρανία και δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα τους πετάει ο εξοργισμένος κόσμος μέσα στους κάδους των απορριμάτων.

Η.Τ.

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των συνταξιούχων: Οι συριζαίοι αφού ψήφισαν τις περικοπές, διαδίδουν ψευδώς πως δεν θα τις εφαρμόσουν!

Για να μην το πάω χρονολογικά 44 χρόνια πίσω, θα μιλήσω για την τελευταία δεκαετία στο τι επικρατεί στον εργασιακό τομέα στην Ελλάδα. Ειμαι 45 χρονών και κλείνω 13 μήνες άνεργος, τα ψυχολογικά κουράγια τελειώνουν δεν έχω τη δύναμη πλέον να πολεμήσω την ψυχική κατάρρευση. 13 μήνες στην ανεργία με τα φορολογικά ανθελληνικά βάρη που μας φόρτωσαν οι προδοτικές συγκυβερνήσεις των ψευτοδεξιών και των ληστοσυμμοριτών να με πνίγουν και αυτά. 13 μήνες στην περιοχή του Θριάσιου Πεδίου με εκατοντάδες βιογραφικά σταλμένα και εκατοντάδες προσωπικές επισκέψεις σε αποθήκες-εργοστάσια μικρά μεγάλα, για μια απλή θέση αποθηκάριου. 13 μήνες που βλέπω ότι ο Έλληνας εργαζόμενος δεν έχει καμιά στήριξη από τις προδοτικές κυβερνήσεις της χώρας.13 μήνες που βλέπω ότι ο εκάστοτε εργοδότης προτιμάει σε ποσοστό άνω του 80% προσωπικό από λαθρομετανάστες κάθε λογής, με μαύρη εργασία και ωριαίο μεροκάματο 2 και 3 ευρώ.

Δεν προτιμάνε Έλληνα εργαζόμενο, αυτή είναι η αλήθεια και να σταματήσει η καραμέλα ότι ο Έλληνας είναι τεμπέλης. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει η λαθροεισβολή ποτέ, είναι ένα σχέδιο για φθηνά χαμάλικα εργατικά χέρια όλο το παιχνίδι, που το παίζουν καλά ψευτονεοέλληνες εργοδότες και προδοτικές κυβερνήσεις. Και ερωτώ… δώστε μου μια αχτίδα φωτός ώστε να συνεχίσω να παλεύω, ή πέστε μου ότι έχω άδικο και ότι δεν είναι έτσι τα πράματα.  Εγώ ξέρω ότι είμαι Έλλην πολίτης, 45χρονών, 13 μήνες  στην ανεργία. Στήριξη στο μόνο κόμμα που αγαπάει τον πραγματικό Έλληνα πολίτη, στήριξη στο μόνο Ελληνικό κόμμα που αγαπάει την Ελλάδα, στήριξη στην Χρυσή Αυγή να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας, να ξαναβρούμε την Ελλάδα μας και να τιμωρηθούν όσοι πρόδωσαν και προδίδουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ιορδάνης

Μεγάλη προβοκάτσια στην ΔΕΘ ετοιμάζει το ΚΚΕ: Ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ θα φυλάνε τον Τσίπρα από την οργή του λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-27-augoustou-2018#ixzz5PKG4CoyX

Exit mobile version