Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Ολόκληρη μέρα χωρίς νερό και ρεύμα η Ύδρα

Κυβέρνηση σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Ολόκληρη μέρα χωρίς νερό και ρεύμα η Ύδρα

Έχουν χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια οι συριζαίοι και η ανικανότητά τους έχει αρχίσει και εκνευρίζει ακόμα και τους τουρίστες, οι οποίοι ψάχνουν εισιτήρια για να φεύγουν άρον άρον.

Ύστερα, λοιπόν, από την επί ώρες απώλεια της ηλεκτροδότησης στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ήρθε και η σειρά της Ύδρας να γνωρίσει τι εστί αριστερή διακυβέρνηση, αφού από τις 5:30 τα ξημερώματα επήλθε μπλακ άουτ, το οποίο δεν επετεύχθη η αποκατάστασή του για 24 ώρες!

Χώρια από το ρεύμα, το νησί έμεινε και χωρίς νερό για όλες αυτές τις ώρες, με αποτέλεσμα μία άνευ προηγουμένου καταστροφή. Ενδεικτικός ο συνωστισμός των τουριστών στο λιμάνι του νησιού, αναζητώντας απελπισμένα την έξοδο προς τον Πειραιά.

Ύστερα από περίπου μία ολόκληρη μέρα χωρίς νερό και ρεύμα, εμφανίστηκε η αρμόδια Περιφερειάρχης και εξαιρετική στο να εξαφανίζεται, Ρένα Δούρου, και ζήτησε να κηρυχτεί το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μόνο που σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί προ πολλού η κυβέρνηση των ανίκανων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-se-katastash-ektaktou-anagkhs-oloklhrh-mera-chwris-nero-kai-reuma#ixzz5PNeR15eB

Exit mobile version