Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριες αποδοκιμασίες από Χρυσαυγίτες στους πακιστανούς εγκληματίες: Τους φυγάδευσαν τα ΜΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου αποδοκίμασαν έντονα τους πακιστανούς εγκληματίες που δολοφόνησαν τον 25χρονο Νίκο Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου.

Οι αλλοδαποί δράστες μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείς στην αίθουσα του Δικαστηρίου. Αν οι αρχές είχαν λάβει ανάλογα μέτρα προστασίας των Ελλήνων και των τουριστών που έχουν ληστευθεί στον συγκεκριμένο λόφο δεν θα είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη.

Επέλεξαν, όμως, να κωφεύσουν και να αγνοήσουν τις συνεχείς προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής για το κύμα της εγκληματικότητας από συμμορίες αλλοδαπών που είχαν κατακλύσει την ευρύτερη περιοχή της Ακροπόλεως.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την βούληση για την επιβολή του νόμου και της τάξης στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την θέληση να πατάξει την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση που έχουν καταστήσει άβατα μεγάλες περιοχές των Αθηνών και άλλων αστικών κέντρων.

Ακολούθησαν δηλώσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agries-apodokimasies-apo-chrusaugites-stous-pakistanous-egklhmaties-tous-fu#ixzz5PNfGpKLZ

Exit mobile version