Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στους 97 οι νεκροί από την τραγωδία στο Μάτι – Η κυβέρνηση των ανίκανων παραμένει στην θέση της

Στους 97 οι νεκροί από την τραγωδία στο Μάτι - Η κυβέρνηση των ανίκανων παραμένει στην θέση της

Υπέκυψε στο νοσοκομείο άλλος ένας εγκαυματίας, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό της τραγωδίας στο Μάτι στους 97, εκ των οποίων οι 83 εξέπνευσαν στο πεδίο της πυρκαγιάς και οι 14 στα νοσοκομεία.

Παρά το γεγονός ότι οι νεκροί αυξάνονται και το πόρισμα που εκδόθηκε ρίχνει τις ευθύνες στην κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση, πέρα από τις προσχηματικές και με χρονοκαθυστέρηση παραιτήσεις δεν έχει υπάρξει τίποτε το νεώτερο από πλευράς κυβερνήσεως.

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, σύσσωμη η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί, ιδιαιτέρως από την στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι επεχείρησαν επικοινωνιακή διαχείριση, κρύβοντας μέχρι και την ύπαρξη θυμάτων όσο μπορούσαν.

Τα πολιτικά παχύδερμα του Σύριζα ουδεμία θέληση για παραίτηση δείχνουν, αλλά αντιθέτως ετοιμάζουν την επικοινωνιακή αντεπίθεσή τους στην ΔΕΘ με άκρατη ψευδοπαροχολογία, την οποία οφείλει να αγνοήσει ο Ελληνικός Λαός στέλνοντάς τους στα αζήτητα της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stous-97-oi-nekroi-apo-thn-tragwdia-sto-mati-h-kubernhsh-twn-anikanwn-param#ixzz5PNfaM3xj

Exit mobile version