Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θράσος Αβραμόπουλου: Επιτίθεται στην ιταλική κυβέρνηση, επειδή αντιστέκεται στην λαθρομετανάστευση

Ευρισκόμενος, για μια ακόμη φορά, εκτός τόπου και χρόνου, ο κοσμοπολίτης-αντιεθνικιστής Δημήτρης Αβραμόπουλος, νόμισε ότι μπορεί να κουνήσει το δάχτυλό του στην Ιταλία, για την στάση της απέναντι στην λαθρομετανάστευση.

Συγκεκριμένα, ο Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε πως οι επιθέσεις της Ιταλίας εναντίον της ΕΕ, την οποία κατηγορεί για έλλειψη αλληλεγγύης στην διαχείριση των (λαθρο)μεταναστών, είναι σαν «να πυροβολούμε τα πόδια μας»! Για την ακρίβεια, ο Αβραμόπουλος δήλωσε ότι «Νομίζω πως οι πολιτικοί της χώρας σας πρέπει να καταλάβουν πως δεν είστε μόνοι σας αυτή την ώρα, πως η Ευρώπη επιδιώκει να σας βοηθήσει. Αντίθετα, όποιος επιτίθεται στην ΕΕ πυροβολεί τα πόδια του»!

Το πώς η ΕΕ θέλει «να βοηθήσει» την Ιταλία είναι πασιφανές, ανάλογο των προθέσεών της και προς την Ελλάδα. Να μετατρέψει, δηλαδή, τις Χώρες αυτές σε έναν μόνιμο χώρο διαμονής λαθρομεταναστών με… αντάλλαγμα κάποια σχετικά χρηματικά «κονδύλια» για την αντιμετώπιση μέρους των εξόδων.

Δυστυχώς, όμως, για τον Αβραμόπουλο και τους ομοίους του, η νυν κυβέρνηση της Ιταλίας δεν δείχνει διαθέσιμη στην μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον, την ίδια στιγμή που η «ελληνόφωνη» κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μετατρέψει την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-apo-abramopoulo-epitithetai-sthn-italikh-kubernhsh-epeidh-antisteke#ixzz5POZtlUJd

Exit mobile version