Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μοίρασαν τις υπουργικές καρέκλες Τσίπρας και Καμμένος και πλέον δεν… κινδυνεύει η κυβέρνηση

Μοίρασαν τις υπουργικές καρέκλες Τσίπρας και Καμμένος και πλέον δεν… κινδυνεύει η κυβέρνηση

Πλήρης συμφωνία εν όψει ανασχηματισμού επήλθε μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου, όπως αναφέρει φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα. Όπως συμφωνήθηκε, ο Καμμένος δεν θα ρίξει επ ουδενί λόγω την κυβέρνηση της αριστεράς μέχρι τις ευρωεκλογές.

Το αντίτιμο, βέβαια, ήταν να καταστεί ο ίδιος ο Καμμένος «αμετακίνητος» και να καταφέρει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερους υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και διορισμένους μπας και διασωθεί πολιτικά.

Και η… Μακεδονία; Από ό,τι φαίνεται ο Καμμένος θα κρύψει τα «μακεδονικά» του λάβαρα, αφού έτσι κι αλλιώς η «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν αναμένεται να έρθει προς κύρωση στην Βουλή πριν από τον Φεβρουάριο ή ακόμα και τον Μάρτιο.

Όσον δε αφορά άλλα ζητήματα, όπως οι 97 νεκροί στο Μάτι, θα τα επιλύσει ο Γερμανός καθηγητής που θα αποφανθεί ότι φταίγαν τα πάντα εκτός από τους Τσίπρα και Καμμένο, οπότε δεν θα διαταράξουν τα ήσυχα νερά της κυβερνητικής συνεργασίας.

Δεν αποκλείεται, βεβαίως, ο Καμμένος λίγες μέρες πριν προκηρύξει τις εκλογές ο Τσίπρας να παίξει θέατρο ότι «ρίχνει την κυβέρνηση για την Μακεδονία». Βολεύει, άλλωστε, η ημερομηνία που θα έρθει η συμφωνία προς κύρωση στην Βουλή για κάτι τέτοιο.

Μια μέρα πριν αναλάβει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο Καμμένος μπορεί να ανασύρει (πάντα σε συνεννόηση με τον Τσίπρα) τα «μακεδονικά» του «λάβαρα» και να «ρίξει» την κυβέρνηση, μπας και καταφέρει να πιάσει το πολυπόθητο 3% για να ξαναμπεί στην Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/moirasan-tis-upourgikes-karekles-tsipras-kai-kammenos-kai-pleon-den-kindune#ixzz5PPaPfehi

Exit mobile version