Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η «ανάκαμψη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 538.098 ψάχνουν για εργασία πάνω από έναν χρόνο!

Αυτή είναι η «ανάκαμψη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 538.098 ψάχνουν για εργασία πάνω από έναν χρόνο!

Μπορεί το επιτελείο του Μαξίμου να ετοιμάζει στο έπακρο την κυβερνητική προπαγάνδα, ενόψει ΔΕΘ, προσπαθώντας για πολλοστή φορά να θολώσει τα νερά, η αλήθεια όμως είναι πολύ οδυνηρή για τα θύματα (και) της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης. Θύματα, όπως οι άνεργοι, καθώς τα νέα γι’ αυτούς εξακολουθούν να είναι κάτι παραπάνω από άσχημα.

Οι άνεργοι αυξήθηκαν τον Ιούλιο κατά 36.185, ανεβάζοντας την λίστα των ανέργων του ΟΑΕΔ στους 959.438. Όμως, το χειρότερο όλων είναι το γεγονός ότι το 55% του συνόλου των εγγεγραμμένων ανέργων ήτοι 528.098 άτομα, ψάχνει για εργασία πάνω από έναν χρόνο! Και το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι οι περισσότεροι άνεργοι προέρχονται από την πιο παραγωγική ηλικία 30 έως 44 ετών. Συγκεκριμένα, ανέρχονται στους 369.816, ήτοι ποσοστό 38,54% επί του συνόλου των ανέργων.

Την ώρα, λοιπόν, που το παραγωγικό τμήμα του Ελληνικού Λαού θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς μακρόχρονης ανεργίας, οι πολιτικοί αλήτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα φροντίζουν, δίχως την παραμικρή αιδώ, να παραμυθιάζουν τον κόσμο για «το τέλος των Μνημονίων» και την «ανάκαμψη της οικονομίας», δείχνοντας ότι το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» στην πραγματικότητα είναι βουτηγμένο στην ανηθικότητα μέχρι το μεδούλι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/auth-einai-h-anakampsh-twn-suriza-anel-538.098-psachnoun-gia-ergasia-panw-a#ixzz5PPaZpqxh

Exit mobile version