Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα συγκυβερνήσουμε με το ΠαΣοΚ και πάλι!

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα συγκυβερνήσουμε με το ΠαΣοΚ και πάλι!

Δεν προλάβαμε να γράψουμε για την επικείμενη εκλογική συνεργασία μεταξύ της ΝΔ και του νεοταξίτικου κόμματος «Ποτάμι» και ήρθε η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, όχι μόνο να επιβεβαιώσει, αλλά και να επαυξήσει.

Συγκεκριμένα, η Ντόρα μιλώντας σε ραδιόφωνο που πρόσκειται στην συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ δήλωσε: «Ο στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, όχι όμως με την παλιά λογική, για να κυβερνήσει μόνη της, αλλά αντίθετα, θα αναζητήσει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις. Αναφέρομαι κυρίως στο Κίνημα Αλλαγής. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να συνεργαστούμε με το Ποτάμι, χρειαζόμαστε συνεργασία με όλες τις δυνάμεις που αντιμάχονται τις λογικές που μας οδήγησαν στην κρίση».

Κοινώς, στις επόμενες εκλογές οι νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν για να τους κυβερνήσει το επάρατο ΠαΣοΚ, ενώ όσοι ψηφίσουν Σύριζα, θα έχουν επιλέξει να τους κυβερνήσουν οι ανίκανοι.

Μόνο όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι δεν συνετέλεσαν στην περαιτέρω καταστροφή της Πατρίδας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntora-mpakogiannh-tha-sugkubernhsoume-me-to-pasok-kai-pali#ixzz5PPbFxNRg

Exit mobile version