Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Έχουν φέρει τον κάθε πικραμένο εδώ για να μας κάνει τον μάγκα και τον καμπόσο. Τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους κοιμίζουμε και στο τέλος μας σφάζουν μέσα στα σπίτια και τις γειτονιές μας. Το κράτος ανύπαρκτο, η δικαιοσύνη τα ίδια και η αστυνομία ευνουχισμένη. Οι πολίτες χαμένοι μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, φοβισμένοι μην τυχόν τύχει σε εκείνους το επόμενο συμβάν. Το χειρότερο όλων είναι ότι απαγορεύεται η οπλοκατοχή και η οπλοφορία για να μπορεί κάποιος να προστατέψει τον εαυτό του από όλους αυτούς τους ημιάγριους λαθρομετανάστες. Κλοπές, ένοπλες επιθέσεις, εμπρησμοί και κάθε λογής εγκλήματα καθημερινά για να “βγάλουν το ψωμί” τους, όπως αυτοί οι τρεις στου Φιλοπάππου. Έχουν αλλεργία στην δουλειά τα παλληκάρια. Εγκληματίες στο 100%. Οι μόνοι που αντέδρασαν σε αυτούς είσαστε εσείς, προς τιμή σας. Ολόκληρο το Έθνος κοιμάται δυστυχώς.

Δ.Κ.

Άγριες αποδοκιμασίες από Χρυσαυγίτες στους πακιστανούς εγκληματίες: Τους φυγάδευσαν τα ΜΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτος κόσμος! Μόνο έτσι μπορεί να μας περιγράψει κάποιος. Έχουμε καταφέρει και πληρώνουμε την εισαγόμενη μιζέρια και την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών. Έχουν νομιμοποιήσει το δουλεμπόριο μέσω των ΜΚΟ και εποικίζουν την Ελλάδα με γοργούς ρυθμούς. Φτιάχνουν τζαμιά, επιδοτούν τις κατοικίες και ταΐζουν τους λαθρομετανάστες, φτιάχνουν νέους “έλληνες” και ψηφοφόρους για να επιβιώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Αν δει κανείς κάποιον απ’ αυτούς να δουλεύει και να πληρώνει εισφορές να μας το πει να του κάνουμε άγαλμα. Εννοείται πως δεν φταίνε οι “κακομοιραίοι” που είδαν φως και μπήκαν αλλά αυτοί που άφησαν τα σύνορα ανοικτά και αφύλακτα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι και οφείλουμε να τους κάτσουμε στο σκαμνί και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν συνηθίζει να ξεχνά.

Ξ. Ε.

Στους 97 οι νεκροί από την τραγωδία στο Μάτι – Η κυβέρνηση των ανίκανων παραμένει στην θέση της

Κόπτονται για την «δημοκρατία» οι αυτόκλητοι ιδιοκτήτες της αλλά αν τυχόν στραβώσει η κάλπη και βγάλει κανέναν “Σαλβίνι” αρχίζουν τα παρατράγουδα με τις ΜΚΟ, τις “ανεξάρτητες” δικαιοσύνες κλπ κλπ. Στην αντίθετη περίπτωση όλοι στο κόλπο της παγκοσμιοποίησης και στέλνει ο ένας τα πρόβατα στον άλλο μέσα στο ψεύτικο δίπολο της “πολιτικής”, μια αέναη κατάσταση που τους εξασφαλίζει την επίτευξη των στόχων τους και την ασυλία τους. Μεγάλος χαμένος σε όλο αυτό ο πολίτης που εξαναγκάζεται να χάσει την πολιτιστική του κληρονομιά και ταυτότητα, να ομογενοποιηθεί και να γίνει στο τέλος ένας άβουλος πολίτης τους κόσμου. Όποιος είναι “ελαττωματικός” και αντισταθεί σε αυτή την μηχανή του κιμά τον βάζουν στο περιθώριο και τον λιθοβολούν οι μπάτσοι της κοινής γνώμης. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα και δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, γιατί κακά τα ψέμματα εμείς κάναμε τους λωποδύτες άρχοντες με την ψήφο και την ανοχή μας.

Μάριος Τ.

Ηλεία: Βγήκαν τα μαχαίρια στο κέντρο φιλοξενίας της Μυρσίνης – Άγρια συμπλοκή μεταξύ Κούρδων και Σύριων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-augoustou-2018#ixzz5PRuW74AS

Exit mobile version