Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μόνο που δουλεύει με πρόγραμμα στην Ελλάδα είναι οι άδειες του Κουφοντίνα!

Το μόνο που δουλεύει με πρόγραμμα στην Ελλάδα είναι οι άδειες του Κουφοντίνα!

Μπορεί ολόκληρο το κράτος να διαλύεται με διάφορες συνέπειες, κάποιες φορές με εκατοντάδες θύματα, κάποιες φορές όχι, όμως υπάρχει ένας θεσμός του κράτους που δουλεύει με συνέπεια και ακρίβεια. Ο λόγος, φυσικά, για την τακτική αδειοδότηση του Κουφοντίνα.

Ο «φαρμακοχέρης» της 17 Νοέμβρη, ύστερα από την μεταφορά του σε πιο «χαλαρές» φυλακές, αυτές του Βόλου, όπου θα συμμετάσχει και σε «μεροκάματα» με αποτέλεσμα την πρόωρη αποφυλάκισή του, πήρε και πάλι άδεια.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά άδεια που λαμβάνει ο συγκεκριμένος κρατούμενος. Οι προηγούμενες άδειες είχαν χορηγηθεί στον Κουφοντίνα κατά τη διάρκεια της κράτησής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τώρα, βέβαια, προκύπτει ζήτημα, αφού τώρα θα αναγκάζονται οι «αλληλέγγυοι», οι παρακρατικοί και τα στελέχη της κυβέρνησης να μετακινούνται μέχρι τον… Βόλο για να τον προϋπαντήσουν. Λέτε να βγούνε κονδύλια για «εκτός έδρας»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-mono-pou-douleuei-me-programma-sthn-ellada-einai-oi-adeies-tou-koufontin#ixzz5PVMEVusy

Exit mobile version