Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την συντριβή του αεροσκάφους: Ένας ακόμη γενναίος έπεσε στο καθήκον!

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την συντριβή του αεροσκάφους: Ένας ακόμη γενναίος έπεσε στο καθήκον!

Άλλο ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη, άλλος ένας Ιπτάμενος αξιωματικός μας έχασε τη ζωή του, στην ώρα του Καθήκοντος.

Κατ’ αρχήν θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Κάθε φορά που ένας λαμπρός νέος χάνει την ζωή του στην υπηρεσία της Πατρίδος, εμείς στην Χρυσή Αυγή, έχουμε πένθος σαν να ήταν άνθρωπος της οικογενείας μας. Γιατί στην ουσία είναι άνθρωπος της οικογενείας μας. Της μεγάλης Εθνικής οικογένειας των Ελλήνων.

Όμως υπάρχει και ένα σκληρό ερώτημα, που ακολουθεί τον θάνατό του. Ένα ερώτημα προς την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης:

Για πόσο καιρό θα υπομένουν οι Έλληνες τα αποτελέσματα της καταστρεπτικής πολιτικής των μνημονίων, που εφαρμόζετε; Για πόσο καιρό θα επιβάλλετε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, να χειρίζονται ασυντήρητο και ακατάλληλο εξοπλισμό λόγω των περικοπών, στηριζόμενοι στο φιλότιμο και στην φιλοπατρία τους;

Έχετε αποδειχθεί ανίκανοι να χρησιμοποιήσετε το ανθρώπινο και υλικοτεχνικό δυναμικό του Υπουργείου, είτε για την προστασία των πολιτών από καταστροφές, είτε για την προστασία της Πατρίδος. Στις μέρες σας, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, έχει υποβαθμισθεί και το έργο σας έχει συρρικνωθεί στην δοκιμή στολών, ώστε να ικανοποιήσετε κάποιο εσωτερικό σας έλλειμμα.

Αρκετά ως εδώ! Παραιτηθείτε! Δεν είναι αίτημα, δεν είναι υποχρέωσή σας, είναι απαίτηση των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-chrushs-aughs-gia-thn-suntribh-tou-aeroskafous-enas-akomh-gennai#ixzz5PVQBMDc6

Exit mobile version